03. Picknicktafel eiken Kansas City € 1045,00

03. Picknicktafel eiken Kansas City € 1045,00

Project Omschrijving

Jaap de Vries Produkties maakt al meer dan 20 jaar mooie robuuste picknicktafels en natuurlijke duurzame parkbanken. De Kansas City picknicktafel is een onze eerste ontwerpen qua robuuste en sterke picknicktafels. De picknicktafel Kansas City lengte 400 cm is een aanwinst voor u tuin en is een visitekaartje voor in de openbare ruimte, parken en recreatieterreinen.

 


 

De picknicktafel Kansas City is een sterke robuuste eiken picknicktafel die geschikt is voor maximaal 18 personen. Al onze picknicktafels zijn een aanwinst voor tuinen en / of voor de Openbare Ruimte. De picknicktafel heeft een ruime instap en de zitgedeeltes zijn met circa 30,0 cm vrij breed. Al onze picknicktafels worden nog steeds handmatig gemaakt.

De duurzaamheid van deze picknicktafel lengte 4,0 meter is minimaal 10 jaar en tafel weegt circa 380 kg. De poten zijn gemaakt van mooie kastanje of robinia palen en zijn rond geschild. De picknicktafel Kansas City is ook leverbaar met ingraafpoten. Het plaatsen van picknicktafel op locatie kan verzorgd door onze buitendienst. Wij leveren ook in geheel België.


 

Specificaties picknicktafel Kansas City
Lengte picknicktafel: 4,0 m
breedte tafel: 1,40 m
Dikte poten: 20/22 cm
Dikte zitting en tafelblad: 5 cm
Hoogte zitting: 45 cm
Hoogte tafelblad: 85 cm
Breedte tafelblad: 70 cm
Breedte zitting: 25-30 cm
Gewicht: 380 kg


Prijs Kansas City  € 1.045,00 excl. btw

Tegen een meerprijs is het mogelijk om de picknicktafel te voorzien van ingraafpoten.


 

Let op: De picknicktafels die van vers eikenhout worden gemaakt bestaat er een kleine kans op kromtrekken of scheuren. Helaas valt dit niet onder garantie.

 

kansas 1

kansas 2

 

tafel4,0meter

Project Details

Datum oktober 11, 2015 Categorie
Vraag offerte aan