Boomfeestdag: Artikel H3

Boomfeestdag: Artikel H3

Project Omschrijving

Stichting Nationale Boomfeestdag wil kinderen op de basisschool op een fantasievolle en aansprekende wijze kennis, inzicht en begrip voor bomen en natuur bijbrengen. Dit gebeurt door ze te leren dat bomen een belangrijk onderdeel zijn van een duurzame groene leefomgeving en door ze te laten inzien dat ze zélf een bijdrage hieraan kunnen én moeten leveren, daarom organiseert de Stichting jaarlijks, rond begin van de lente, de “Nationale Boomfeestdag”.

 

Jaap de vries produkties levert al jaren herinneringspalen aan scholen en gemeenten door heel Nederland. Het bordje dat op de paal wordt geplaatst kan zelf worden ontworpen. De herinneringspalen leveren bovendien geld op voor de Boomfeestdag, aangezien we een deel van de opbrengst zullen doneren. We proberen op die manier ook zelf ons spreekwoordelijke steentje bij te dragen. We doneren 13% van de opbrengst, waardoor de Boomfeestdag ieder jaar meer geld op kan gaan brengen.

 

De aanduidingspalen worden gemaakt van Douglas hout. De palen met borden hebben een lengte van minimaal 1,30 m. De dichte van deze mooie palen zijn rond de 200 mm. De aanduidingspalen worden aan de bovenkant schuin afgezaagd met een hoek van circa 45 graden. Boven op de afgeschuinde kop wordt een ovaal uitgefreesd, waarin een plaquette komt formaat 200 x 140 mm die bevestigd wordt met 2 anti diefstal schroeven rvs.

 

Prijs: € 110,00 excl. btw, inclusief vrachtkosten.

 boomfeestdagermeP1030702gIMG_2887g

Project Details

Datum september 3, 2015 Categorie
Vraag offerte aan