BK006. Informatiebord Maastricht (Bomenstichting)

BK006. Informatiebord Maastricht (Bomenstichting)

Project Omschrijving

Jaap de Vries Produkties maakt al meer dan 20 jaar alle soorten informatieborden, graveerborden en natuurlijke houten bewegwijzering. Ook voor kleine informatieborden met full-colour bedrukking eventueel met een houten paal of zelfs met een houtenconstructie, bent u bij ons op het juiste adres! Informatiebord Maastricht is een shuin model voorzien van 1 stuk eiken balk.

 

De Bomenstichting heeft in samenwerking met Jaap de Vries Produkties de ‘Bomenbordjes’ gemaakt. Op de bordjes is informatie te vinden over de bepaalde bomen die zich daar bevinden. De palen kunnen geplaatst worden bij een boom bij u in de buurt. U kunt de Boombordjes en de bijbehorende palen bestellen op de site van de Bomenstichting. Van de opbrengst van de borden gaat een gedeelte naar de Bomenstichting zelf. Zo steunt u ook nog eens een goed doel!


 

Onze opdrachtgevers willen graag de “full-colour informatieborden met landelijke uitstraling” hebben op locaties die daar juist voor bestemd zijn.(geen horizon vervuiling) i.p.v. de standaard borden met ijzeren paal.


 

Al onze infoborden worden afgewerkt met UV-laminaat tegen graffiti. Onze DTP-afdeling kan  in overleg met de opdrachtgever de opmaak en vormgeving verzorgen van de full-colour borden. Als u het ontwerp al digitaal heeft, dan kunnen wij via een eps- of pdf- bestand de productie van het infobord in werking zetten.


 

Formaat informatiebord: 210 x 210 x 6 mm 

Dikte & lengte eikenbalken 150 x 150 mm x 150 cm


 

Tevens is er is de mogelijkheid om het informatiebord door onze buitendienst te laten plaatsen op aangegeven locatie. Prijs hiervoor vanaf  €120,-.
Neem gerust contact met ons op voor een prijsaanbieding.


 

Prijs is vanaf €465,- excl btw  

Levertijd: binnen 3 weken.

 

 


 

Klik hier en bekijk de verschillende soorten bomenbordjes>>

Boombordjes bomenstichting

Boombordjes bomenstichting

Project Details

Datum februari 17, 2016 Categorie
Vraag offerte aan