HW006 Hekwerk Dijon

HW006 Hekwerk Dijon

Project Omschrijving

Hekwerk Dijon is een combinatie hekwerk van stevig scheepstouw met robuuste palen van robinia hout. Door het gebruik van verschillende materialen krijgt dit hekwerk een speelse en unieke uitstraling. Het Dijon Hekwerk is voor meerdere doeleinden te gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan de afrastering van paden, terreinen of zelfs hele gebieden. Dit hekwerk heeft een mooie natuurlijke uitstraling en is eenvoudig te gebruiken om lange stukken af te zetten of te markeren.


Robinia hout of pseudocacia is afkomstig van de robiniaboom die groeit in Europa. Dit houtsoort kenmerkt zich door een hoge mate van duurzaamheid. De houten palen die Jaap de Vries Produkties gebruikt voor het Dijon Hekwerk hebben een dikte van 180/200 millimeter en een lengte van 120 centimeter. De robinia palen hebben twee ronde gaten van 63 mm doorsnede en het dikke scheepstouw heeft een doorsnede van 48 mm. Als u wenst kunt u uw hekwerk completeren met een slagboom of toegangspoort van Jaap de Vries Produkties.


Door het gebruik van scheepstouw heeft het Dijon Hekwerk een maritieme uitstraling. Naast het gebruik in en om natuurrijke omgevingen, is dit hekwerk door zijn hoge mate van duurzaamheid ook uitermate geschikt voor het gebruik op stranden, bij beach clubs of zelfs aan het water als beschoeiing. Wilt u een andere stijl hekwerk? Bekijk alle mogelijkheden in ons ruime assortiment hekwerken


De prijsindicatie van hekwerk Dijon is ca. €60,- per meter inclusief plaatsen in schone grond. (prijs is excl. btw).


 

IMG-20190319-WA0001 IMG-20190319-WA0005 IMG-20190319-WA0009

Project Details

Datum mei 25, 2016 Categorie
Vraag offerte aan