BW004. bewegwijzering Basel vanaf € 220,00

BW004. bewegwijzering Basel vanaf € 220,00

Project Omschrijving

 

Jaap de Vries Produkties maakt al meer dan 15 jaar mooie natuurlijke bewegwijzering, die een aanwinst is op u locatie!! Bewegwijzering Basel is wordt toegepast op recreatieterreinen en o.a. ook voor beurzen. De bewegwijzering Basel is al leverbaar met een handwijzer.

 


 

De houten bewegwijzering Basel is met een mooie douglas houtenpaal in het straatbeeld een zeer mooie visitekaartje. Deze houten bewegwijzering heeft een natuurlijke uitstraling en past vele malen beter in een natuurlijke omgeving dan de standaard ijzeren paal met aluminium borden. 

 

Samen met onze DTP-afdeling kunnen wij met u de juiste ontwerpen vormgeven, die nodig zijn om een goede bewegwijzering te maken. In de houtenpaal frezen wij op de aangegeven plekken de gaten, waarna de aanwijzingsborden in de paal gemonteerd worden. De kunststof borden zijn full-colour geprint en hebben met een houtlook uitstraling. Het plaatsen van de bewegwijzering op locatie kan verzorgd worden door onze buitendienst. Wij leveren en plaatsen ook in België.


Specificaties houtenbewegwijzering Basel

Dikte douglas staander 16/18 cm

Lengte douglas staander 4,0 meter

full-colour dubbelzijdige handwijzer formaat 50,0 x 12,0 cm

 


 

Jaap de Vries Produkties maakt al meer dan 20 jaar complete informatieborden en allerlei soorten natuurlijke bewegwijzering.  Als u vragen heeft over bewegwijzering of u wilt een eigen infobord laten maken of ontwerpen,  dan kunt u vrijblijvend contact opnemen met een van onze medewerkers.


 

Prijs is vanaf € 220,00 excl. btw


Pilaar_01

 

Maatwerk 3 Maatwerk 4 Maatwerk 5 Maatwerk 2 Maatwerk 1

 

 

img-20161011-wa0009

img-20161011-wa0004

Banner bewegwijzering

 

Project Details

Datum oktober 11, 2016 Categorie
Vraag offerte aan