BW008. bewegwijzering Lugano vanaf € 585,00

BW008. bewegwijzering Lugano vanaf € 585,00

Project Omschrijving

Jaap de Vries Produkties maakt al meer dan 15 jaar mooie natuurlijke bewegwijzering die een aanwinst is voor u locatie.

De ontwerpen voor de bewegwijzering kunnen door onze DTP- afdeling ontworpen worden.

 


 

De houten bewegwijzering Lugano is een unieke in zijn soort. De bewegwijzeringsborden met eiken houten palen worden in een eikenhouten boomstam gemonteerd. Deze bewegwijzering heeft een natuurlijke uitstraling en is in het straatbeeld voor bedrijven een zeer mooie visitekaartje.

De houten bewegwijzering Lugano past vele malen beter in een natuurlijke omgeving dan de standaard ijzeren paal met aluminium borden.

De bewegwijzering Lugano is al leverbaar met een informatiebord.

 


 

Samen met onze DTP-afdeling kunnen wij met u de juiste ontwerpen vormgeven die nodig zijn om een goede bewegwijzering te maken. In de houtenpaal frezen wij op de aangegeven plekken de gaten, waarna de aanwijzingsborden in de paal gemonteerd worden. De kunststof borden zijn full-colour geprint en hebben met een houtlook uitstraling. Het plaatsen van de bewegwijzering op locatie kan verzorgd worden door onze buitendienst. Wij leveren en plaatsen ook in België.

 


 

Specificaties houten bewegwijzering Lugano

Dikte eiken boomstam 30/35 cm

Lengte eiken boomstam circa 40 cm

Lengte eiken staanders max  2,0 meter

full-colour bord formaat 50,0 x 15,0 cm


 

Jaap de Vries Produkties maakt al meer dan 20 jaar complete informatieborden en allerlei soorten natuurlijke bewegwijzering.  Als u vragen heeft over bewegwijzering of u wilt een eigen infobord laten maken of ontwerpen,  dan kunt u vrijblijvend contact opnemen met een van onze medewerkers.


 

Prijs is vanaf €  585,00  excl btw

 


 

 

Deze bewegwijzering op de foto is verzorgd voor de gemeente Amsterdam en is toegepast in het jachthavengebied van de gemeente Amsterdam.

 

nieuw product 1nieuw product 1 (3)

Project Details

Datum februari 15, 2016 Categorie
Vraag offerte aan