BW008. bewegwijzering Lugano vanaf € 585,00

BW008. bewegwijzering Lugano vanaf € 585,00

Project Omschrijving

Bewegwijzering Lugano

De houten bewegwijzering Lugano is een unieke in zijn soort. De bewegwijzeringsborden met eiken houten palen worden in een eikenhouten boomstam gemonteerd. Deze bewegwijzering heeft een natuurlijke uitstraling en is in het straatbeeld voor bedrijven een zeer mooi visitekaartje.Lugano is uitgevoerd met één staander, net als Bern en Zürich. Wilt u bewegwijzering dat tussen twee staanders, bekijk dan eens bewegwijzering Luzern of Winterhur. De bewegwijzering Lugano is al leverbaar met één informatiebord.


In de houten staander worden op de gewenste hoogtes de gaten, waarna de aanwijzingsborden in de paal gemonteerd worden. De kunststof borden zijn full-colour geprint en hebben met een houtlook uitstraling. Samen met onze DTP-afdeling kunnen wij met u de juiste ontwerpen vormgeven die nodig zijn om een goede bewegwijzering te maken.


Specificaties houten bewegwijzering Lugano

Dikte eiken boomstam 30/35 cm

Lengte eiken boomstam circa 40 cm

Lengte eiken staanders max  2,0 meter

full-colour bord formaat 50,0 x 15,0 cm


Prijs is vanaf €  585,00  excl btw

Vraag uw vrijblijvende offerte hieronder aan.  Onze buitendienst kan desgewenst de levering en montage verzorgen voor u. Als u dit wilt, geef dit dan aan bij uw offerteaanvraag. 


Deze bewegwijzering op de foto is verzorgd voor de gemeente Amsterdam en is toegepast in het jachthavengebied van de gemeente Amsterdam.

nieuw product 1nieuw product 1 (3)

Project Details

Datum februari 15, 2016 Categorie
Vraag offerte aan