07. Honden Halve maan € 450,00

07. Honden Halve maan € 450,00

Project Omschrijving

 

Jaap de Vries Produkties maakt al meer dan 15 jaar natuurlijke houten hondenspeeltoestellen voor opdrachtgevers zoals gemeentes, dierenbescherming en dierenasiels. Op steeds meer openbare terreinen worden er door gemeentes hondenspeelveldjes ingericht om de hondenbezitters te belonen voor goed gedrag. Tevens zijn  hondenspeelveldjes een prima plaats om de sociale cohesie onder de hondenbezitters te bevorderen.


 

De Hondenattribuut ‘Halve maan‘ is een uitdagende attribuut voor snelle honden.  De halve maan past goed bij een hondenparcours,  De halve maan is voorzien van vlonderplanken voor goede grip van de voetjes van de honden. De halve maan wordt gemaakt van duurzaam Douglas hout hierdoor is de levensduur maximaal 15 jaar.

Het plaatsen van de hondenattributen op locatie wordt in de meeste gevallen verzorgd door onze buitendienst. Wij leveren ook in geheel België.

 


Jaap de Vries Produkties levert ook voor hondenspeelveldjes de natuurlijke afrastering, parkbankjes, picknicktafels en de vriendelijke hondenbeleidspalen.

 


 

Prijs is vanaf € 450,00


Foto 3

Foto120141112_105817

Project Details

Datum februari 18, 2016 Categorie
Vraag offerte aan