07. Picknicktafel Las Vegas € 590,00

07. Picknicktafel Las Vegas € 590,00

Project Omschrijving

Jaap de Vries Produkties maakt al meer dan 20 jaar mooie robuuste picknicktafels en natuurlijke duurzame parkbanken. De Las Vegas picknicktafel is een onze laatste ontwerpen qua nieuwe picknicktafels. De tafel is leverbaar in verschillende lengtes en houtsoorten.

 


 

De picknicktafel Las Vegas is een sterke robuuste eiken picknicktafel die geschikt is voor maximaal 12 personen. Al onze picknicktafels zijn een aanwinst voor tuinen en / of voor de Openbare Ruimte. De picknicktafel heeft een ruime instap en de zit gedeeltes zijn met circa 25,0 cm vrij breed. Al onze picknicktafels worden nog steeds handmatig gemaakt.

De duurzaamheid van deze picknicktafel lengte 2.0 meter is minimaal 10 jaar en tafel weegt circa 180 kg. De picknicktafel Las Vegas is ook leverbaar met ingraafpoten. Het plaatsen van picknicktafel op locatie kan verzorgd door onze buitendienst. Wij leveren ook in geheel België.

 


De verschillende uitvoeringen zijn: 

  • Eiken
  • Douglas
  • Geïmpregneerd douglas

 

De verschillende lengtes zijn:

  • 2,0 meter
  • 3,0 meter
  • 4,0 meter

Specificaties picknicktafel Las Vegas

 

Afmetingen:

Breedte: 140 cm
Dikte poten: 10×10 cm
Dikte zitting en tafelblad: 5 cm
Hoogte zitting: 45 cm
Hoogte tafelblad: 85 cm
Breedte tafelblad: 70 cm
Breedte zitting: 25 cm


 

Prijs 2,0 m is  € 590,00 excl. btw


Let op: De picknicktafels die van vers eikenhout worden gemaakt bestaat er een kleine kans op kromtrekken of scheuren. Helaas valt dit niet onder garantie.


 

 

Las Vegas - Eiken 3 Las Vegas - Eiken 2

Project Details

Datum november 28, 2017 Categorie
Vraag offerte aan