03. Honden tunnelbrug

03. Honden tunnelbrug

Project Omschrijving

Jaap de Vries Produkties maakt al meer dan 15  jaar natuurlijke duurzame hondenspeeltoestellen voor opdrachtgevers zoals gemeentes, dierenbescherming en dierenasiels. Op steeds meer openbare terreinen worden er door gemeentes hondenspeelveldjes ingericht om de hondenbezitters te belonen voor goed gedrag. Tevens zijn  hondenspeelveldjes een prima plaats om de sociale cohesie onder de hondenbezitters te bevorderen.

 


 

De tunnelbrug is onze nieuwste hondenspeeltoestel die wij samen met de KNGF hebben ontworpen. De tunnelbrug is gemaakt van douglas hout met geprofileerde brugdekdelen. De hondenbrug is leverbaar met een tunnel en zo als op de foto’s met twee tunnels die gemaakt is van pvc kunststof.  De tunnels worden standaard geleverd zonder anti-slip laag.  Deze unieke hondenspeeltoestel is uitermate geschikt voor trainingen met honden.


 

Afmeting Tunnelbrug
Lengte: 300,0 cm
Breedte: 150,0 cm
Hoogte: 75,0 cm
Hoogte trede: 25,0 cm
Tunnel doorsnede: 63,0cm


 

Het plaatsen van de hondenattributen op locatie wordt in de meeste gevallen verzorgd door onze buitendienst. Wij leveren ook in België.


Jaap de Vries Produkties levert ook voor hondenspeelveldjes de natuurlijke afrastering, parkbankjes, picknicktafels en de vriendelijke hondenbeleidspalen.

 


 

Prijs is op aanvraag.

IMG-20181106-WA0009

 

Tunnelbrug 4 Tunnelbrug 3 Tunnelbrug 2 Tunnelbrug 1

Project Details

Datum oktober 31, 2017 Categorie
Vraag offerte aan