03. Eventing Hindernis Friesland

03. Eventing Hindernis Friesland

Project Omschrijving

Jaap de Vries Produkties is al meer dan 20 jaar specialist op het gebied van duurzame houtproducten.
Sinds kort maken wij ook Eventing hindernissen voor de paardensport. Alle hindernissen zijn naar uw wens en ontwerp te maken en te leveren. De hindernissen worden gemaakt van eiken- of douglashout. De hindernissen bieden de paarden een uitstekende gelegenheid om te trainen met verschillende hindernissen. Onze duurzame houtproducten doen het uitstekend in de openbare ruimte maar deze eventing hindernissen zijn ook prima te gebruiken bij wedstrijden of op een stal. bij het maken van deze eventing hindernissen gaan wij voor de hoogst mogelijke kwaliteit, dit zorgt voor een lange levensduur van het product.


De eventing hindernissen hebben een mooie natuurlijke uitstraling. Dit zorgt ervoor dat er geen sprake is van horizonvervuiling. Bij het ontwerpen van deze hindernissen houden wij in ons achterhoofd dat veiligheid voorop staat voor zowel het paard als de ruiter. Wij werken de hindernissen zo goed mogelijk af zodat een blessure bij een springfout wordt voorkomen.


De eventing hindernis Friesland heeft een breedte van 150 x 150 x 150 cm en een hoogte van 80 – 90 cm. De hindernis wordt gemaakt van duurzaam eikenhout.

 

Deze eventing hindernis Friesland wordt geleverd exclusief de vlaggetjes op de afbeelding.

 

Tevens is er de mogelijkheid om de hindernissen door onze buitendienst te laten plaatsen op aangegeven locatie.

 

Prijs is op aanvraag

Project Details

Datum februari 26, 2019 Categorie
Vraag offerte aan