HW009 Hekwerk Nancy

HW009 Hekwerk Nancy

Project Omschrijving

Hekwerk Nancy bestaat uit een stevig frame van douglashout, waartussen een Engels hekwerk of een Frans hekwerk wordt geplaatst. De combinatie van verschillende houtsoorten en het gebruik van zowel ranke als grovere houten palen zorgt voor een landelijke en speelse uitstraling van deze afrastering. Dit hekwerk is uitermate geschikt in tuinen, langs het water of om een zithoek af te kaderen. 


Kies voor een Engels hekwerk aan de binnenzijde voor een robuuste uitstraling of ga voor het Franse hekwerk als u liever een wat strakkere look wenst. Hekwerk Nancy is een mooie natuurlijke afscheiding die door Jaap de Vries Produktie geleverd kan worden in diverse hoogtes en met verschillende latafstanden. U kunt bij ons uw hekwerk ook uitbreiden met een van onze prachtige poorten of slagbomen


Hekwerk Nancy is leverbaar in hoogtes van 100 cm en 120 cm en een latafstand van 4,0 centimeter. De prijs van dit hekwerk is op aanvraag. Wilt u het hekwerk laten plaatsen door een professional? Onze buitendienst kan het hekwerk en al onze andere hekwerken bij u afleveren en plaatsen, neem hiervoor contact met ons op. 

IMG_4087 IMG_4086 IMG_4085

Project Details

Datum oktober 24, 2017 Categorie
Vraag offerte aan