001. Kinderspeeltoestel vanaf € 650,00

001. Kinderspeeltoestel vanaf € 650,00

002. Waterspelen

002. Waterspelen


Houten speeltoestellen 

Houten speeltoestellen zijn uitermate geschikt om buiten in uw tuin, in een speeltuin of op het schoolplein te plaatsen. Speeltoestellen van hout zien er namelijk niet alleen mooi uit, het is ook nog eens erg duurzaam en gaat lang mee. In natuurrijke omgevingen, natuurspeeltuinen en speelweiden vormen de houten speeltoestellen, in combinatie met ander houten straatmeubilair een heerlijke natuurlijke speelomgeving voor kinderen. 

Stevige speeltoestellen van hout

De houten speeltoestellen van Jaap de Vries Produkties zijn gemaakt van eikenhout. U bent hierdoor verzekerd van lang speelplezier. Dit duurzame hout is namelijk zeer sterk en gaat jarenlang mee. Uw kinderen kunnen heerlijk onbezorgd spelen en genieten van hun prachtige houten speeltoestel. Schommelen, glijden en klimmen. Het kan allemaal! 

Speeltoestellen voor de grote en kleine tuin

Jaap de Vries produkties maakt de houten speeltoestellen op maat. Hierdoor zijn onze speeltoestellen geschikt voor speeltuinen en grote ruimtes, maar ook voor een kleine tuin. Speeltoestellen zijn dus niet enkel voor grote ruimtes, maar ook voor een kleine tuin kan Jaap de Vries een passend speeltoestel maken. Het voordeel van een houten speeltoestel is daarbij ook nog eens dat het een mooie natuurlijke uitstraling heeft. Het houten speeltoestel maakt dan ook geen afbreuk aan uw prachtige tuin. Daarbij zorgt het hout voor een mooie natuurlijke uitstraling. 

Combineer verschillende houten producten in uw tuin

Houten producten staan mooi in een natuurlijke omgeving. Denkt u aan een tuin waar veel groen aanwezig is en waar veel natuurlijke materialen worden gebruikt.  hekwerk of De houten speeltoestellen van Jaap de Vries Produkties kunt u ook perfect combineren met andere houten producten. Bij ons vindt u ook prachtige picknicktafels, parkbanken, plantenbakken en hekwerken van hout. Zo creëert u een prachtige natuurlijke uitstraling. 

Speeltoestellen van hoogwaardige kwaliteit

De houten speeltoestellen van Jaap de Vries Produkties zijn van hoogwaardige kwaliteit. Door gebruik te maken van het duurzame en stevige eikenhout voor speeltoestellen, kunnen kinderen veilig spelen en jarenlang genieten van het speeltoestel. Wij maken gebruik van stevige bevestigingsmaterialen, zodat schommels, glijbanen, klimrekken en duikelrekken veilig en intensief gebruikt kunnen worden. 

Houten speeltoestellen door professionals geplaatst 

Indien u wenst is het mogelijk dat de buitendienst van Jaap de Vries Produkties het houten speeltoestel bij u aflevert, monteert en plaatst. Zo bent u verzekerd van een prachtig eindresultaat en een veilige speelplaats voor de kinderen. De specialisten van onze buitendienst weten exact wat ze doen en zorgen dat het speeltoestel stevig komt te staan, passend voor de situatie ter plaatse.