SB001. Slagboom Metz € 940,–

SB001. Slagboom Metz € 940,–

SB002.  Draaipoort Nantes € 765,00

SB002. Draaipoort Nantes € 765,00

SB003. Slagboom Calais € 265,–

SB003. Slagboom Calais € 265,–

SB004. Slagboom Le Havre € 800,00

SB004. Slagboom Le Havre € 800,00


Slagbomen

Heeft u een mooi hekwerk of een parkeerplaats die u af wilt afsluiten van de openbare weg? Dan is één van onze slagbomen een mooie en handige oplossing. Helemaal als die locatie zich in een door groen omringde omgeving bevindt, wilt u een passende oplossing. Jaap de Vries Produkties maakt houten slagbomen van hoge kwaliteit. Alle slagbomen worden met de hand gemaakt van alleen het beste hout. Het hout wat wij gebruiken is gecertificeerd met een keurmerk, zodat wij zeker zijn dat wij onze slagbomen op een verantwoorde manier produceren. En door ons variërende assortiment hebben wij vast iets wat volledig in uw gewenste plaatje past.

Slagbomen van Jaap de Vries Produkties

Jaap de Vries Produkties maakt al meer dan 20 jaar natuurlijke houten slagbomen. Deze zijn te verkrijgen in diverse houtsoorten en modellen. Van de strak uitziende “Slagboom Metz” tot de speelse en natuurlijk ogende “Draaipoort Nantes”. Tevens bieden wij bij bepaalde varianten, zoals bij de “Le Havre”, ook de mogelijkheid om uw slagboom automatisch bestuurbaar te maken. Onze slagbomen zijn al verkrijgbaar vanaf 265 euro. Zo heeft u voor een klein budget al een sterke en mooie slagboom.

Slagbomen op maat

Omdat geen locatie gelijk is past Jaap de vries Produkties de lengte van de slagboom aan, zodat hij passend is op uw locatie. Zo kunt u dus vrij kiezen uit ons assortiment slagbomen en krijgt u precies de slagboom die u wenst. Alle slagbomen van Jaap de Vries Produkties worden geleverd met passend en sterk hang- en sluitwerk.

Slagbomen plaatsen door Jaap de Vries Produkties

Wij begrijpen dat het plaatsten van een slagboom ingrijpend werk is en dat dat dus niet voor iedereen is weggelegd. Daarom hebben wij een buitendienst die de slagboom van uw dromen voor u kan plaatsen op locatie. Vanzelfsprekend worden hierbij duidelijke afspraken gemaakt, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Meer informatie?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen en of wij een passende oplossing voor u hebben? Neem gerust contact met ons op. Wij informeren u graag naar de mogelijkheden en stellen een offerte op.