SB001. Slagboom Metz € 940,–

SB001. Slagboom Metz € 940,–

SB002.  Draaipoort Nantes € 765,00

SB002. Draaipoort Nantes € 765,00

SB003. Slagboom Calais € 265,–

SB003. Slagboom Calais € 265,–

SB004. Slagboom Le Havre € 800,00

SB004. Slagboom Le Havre € 800,00


Houten slagbomen

Heeft u een camping of wilt u graag een parkeerplaats afsluiten? Dan is een slagboom een handige oplossing. Wanneer u in een groene omgeving zit, wilt u natuurlijk ook een passende oplossing. Jaap de Vries Produkties maakt houten slagbomen van hoge kwaliteit. Die een passende oplossing zijn in de groene omgeving. Alle slagbomen van Jaap de Vries Produkties worden van hoogwaardig hout gemaakt. Onze slagbomen worden met de hand gemaakt, waardoor wij onze kwaliteit hoog kunnen houden. Al ons hout is gecertificeerd met een keurmerk, zodat wij onze producten op een verantwoorde manier kunnen maken.

Houten slagbomen van Jaap de Vries Produkties

Jaap de Vries Produkties maakt al meer dan 20 jaar natuurlijke houten slagbomen. Deze worden uitgevoerd in diverse houtsoorten. Zoals onze slagboom Le Havre. Tevens is er een mogelijkheid tot automatisch bestuurbare slagbomen. Onze houten slagbomen zijn al verkrijgbaar vanaf 340 euro. Voor een klein budget kunnen wij u sterke en goede slagboom leveren. Deze is ook in verschillende maten leverbaar.

Slagbomen op maat

Alle slagbomen van Jaap de Vries Produkties zijn op maat te verkrijgen. Natuurlijk kunt u ook een keuze maken uit ons assortiment slagbomen. De kans is groot dat er een slagboom tussen zit die naar uw smaak is. Alle slagbomen worden geleverd met passend en sterk hang- en sluitwerk.

Houten slagbomen plaatsen door Jaap de Vries Produkties

Wij begrijpen dat het plaatsen van een slagboom ingrijpend werk is. Daarom hebben wij een buitendienst die uw slagboom kan plaatsen op locatie. Vanzelfsprekend worden hierbij duidelijke afspraken gemaakt, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Meer informatie?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen en of wij een passende oplossing voor u hebben? Neem gerust contact met ons op. Wij informeren u graag naar de mogelijkheden en stellen een offerte op.