SB001. Slagboom Metz € 940,–

SB001. Slagboom Metz € 940,–

SB002. Slagboom Nantes € 765,00

SB002. Slagboom Nantes € 765,00

SB003. Slagboom Calais 400 € 285,–

SB003. Slagboom Calais 400 € 285,–

SB004. Slagboom Le Havre € 800,00

SB004. Slagboom Le Havre € 800,00


Houten slagbomen

 
Onze houten slagbomen zijn een handige oplossingen voor parkeerplaatsen of opritten. U wilt natuurlijk een passende oplossing voor uw omgeving en de eisen die u heeft. Daarom kunt u bij Jaap de Vries Produkties mooie houten slagbomen bestellen op maat. Allemaal van hoge kwaliteit en een variërend assortiment.
 

De slagbomen van Jaap de Vries produkties

 
Onze houten slagbomen zijn allemaal gemaakt van duurzaam hout. Het hout is gecertificeerd met een keurmerk en daarbij wordt gebruik gemaakt van het cradle to cradle principe. Zo wordt voor elke boom die wij gebruiken een nieuwe gepland. Zo produceren wij passende oplossingen op maat op een verantwoorde manier.

De slagbomen zijn te verkrijgen in diverse houtsoorten en modellen. Van de strak uitziende “Slagboom Metz” tot de speelse en natuurlijk ogende “Draaipoort Nantes”. Tevens bieden wij bij bepaalde varianten, zoals bij de “Le Havre”, ook de mogelijkheid om uw slagboom automatisch bestuurbaar te maken. Onze slagbomen zijn al verkrijgbaar vanaf 265 euro. Zo heeft u voor een klein budget al een sterke en mooie slagboom.
 

Slagbomen op maat

 
Omdat geen locatie gelijk is, kunt u makkelijk op maat bestellen bij ons. Zo kunt u dus vrij kiezen uit ons assortiment slagbomen en krijgt u precies de slagboom die u wenst. Alle slagbomen van Jaap de Vries Produkties worden geleverd met passend en sterk hang- en sluitwerk.
 

Slagbomen plaatsen door Jaap de Vries Produkties

 
Het plaatsen van een slagboom is ingrijpend werk. Dat is niet voor iedereen weggelegd en daarom helpen wij graag! Onze buitendienst kan op aanvraag de slagboom plaatsen op locatie. Vanzelfsprekend maken wij hierbij duidelijke afspraken, zodat u precies weet waar u aan toe bent.
 

Meer informatie?

 
Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen en of wij een passende oplossing voor u hebben? Neem gerust contact met ons op. Wij informeren u graag naar de mogelijkheden en stellen een offerte op.