BV001. Buitenverlichting Lissabon € 295,00

BV001. Buitenverlichting Lissabon € 295,00

BV003. Buitenverlichting Porto € 825,00

BV003. Buitenverlichting Porto € 825,00

BV004. Buitenverlichting  Albufeira € 825,00

BV004. Buitenverlichting Albufeira € 825,00

BV005. Buitenverlichting Braga € 305,00

BV005. Buitenverlichting Braga € 305,00


Straatverlichting

Goede straatverlichting zorgt voor een veilige leefomgeving. Niet alleen in woongebieden, maar ook op parken en campings. Verlichting vermindert criminaliteit en geeft mensen zicht. De grote bijdrage aan het gevoel van veiligheid zorgt er ook voor dat veel mensen thuis de nodige verlichting in de tuin of stegen plaatsen. Jaap de Vries Produkties maakt al ruim 20 jaar houten producten op maat voor zowel particulieren, als zakelijke partners. Onze houten straatverlichting wordt gekocht door zowel particulieren voor in de tuin of door zakelijke partners. Onze straatverlichting vergroot de veiligheid en zijn geen horizonvervuilers!
 

Houten Straatverlichting van Jaap de Vries Produkties

Bent u op zoek naar straatverlichting, maar wilt u geen horizonvervuiling? Dan bent u bij Jaap de Vries Produkties aan het juiste adres. Of u nu verlichting zoekt voor uw eigen tuin of een woonwijk, wij maken prachtige en duurzame houten straatverlichting. Onze houten straatverlichting past in elke omgeving en is hufterproof. Door gebruik van duurzaam hout en slimme technieken heeft u jarenlang plezier van onze verlichting. Bovendien is onze straatverlichting voorzien van led verlichting.
 

Klein straatverlichting

Bent u op zoek naar verlichting om een pad te verlichten of uw tuin? Onze kleine houten buitenverlichting is perfect. Het pad wordt duurzaam verlicht en is vandalisme bestendig door het duurzame hout. Het is ook mogelijk om klein houten verlichting inclusief huisnummer aan te schaffen bij ons. Voor zowel particulieren, als zakelijke klanten, hebben wij prachtig oplossingen op het gebied van klein straatverlichting.
 

Houten lantaarnpalen inclusief bewegwijzering

Wilt u graag voor een bos of uw vakantiepark groot straatverlichting, maar wel dat het passend is in de omgeving? Onze houten lantaarnpalen bieden een goede oplossing. Daarnaast zijn deze ook verkrijgbaar inclusief bewegwijzering. Dit is ideaal voor parken en campings. Hiermee behoudt u de natuurlijke omgeving. De straatverlichting is voorzien van energiezuinige ledverlichting en gemaakt van douglas hout. U zult dus langdurig plezier ervaren van onze producten!
Uiteraard is het ook mogelijk onze straatverlichting te plaatsen in woongebieden. Dit is niet alleen een duurzame investering. Onze duurzame houten straatverlichting is ook nog eens een grote verandering ten opzichte van traditionele lantaarnpalen. Een grote garantie dat deze vorm van straatverlichting zeker wordt gewaardeerd.
 

Duurzame houten straatverlichting aanschaffen bij Jaap de Vries Produkties

Al meer dan 20 jaar maken wij duurzame producten van hout. Hierbij hebben wij kwaliteit hoog in het vaandel staan. Ons hout is gecertificeerd met een FSC keurmerk. Daarnaast is gebruik gemaakt van energiezuinige led lampen, zodat u een duurzaam product bij ons aanschaft. Wij maken graag producten op maat. Ook bij onze straatverlichting denken wij graag met u mee en proberen voor u een passende oplossing te bedenken. Hierdoor koopt u niet alleen een duurzaam product bij ons, maar ook een product dat voldoet aan al uw wensen.
 

Meer informatie?

Wilt u graag meer informatie over onze straatverlichting? Wij staan u graag te woord! Uiteraard kunt u altijd vrijblijvend een offerte aanvragen bij ons. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.