BV001. Buitenverlichting Lissabon € 295,00

BV001. Buitenverlichting Lissabon € 295,00

BV003. Buitenverlichting Porto € 825,00

BV003. Buitenverlichting Porto € 825,00

BV004. Buitenverlichting  Albufeira € 825,00

BV004. Buitenverlichting Albufeira € 825,00

BV005. Buitenverlichting Braga € 305,00

BV005. Buitenverlichting Braga € 305,00


Straatverlichting

Dankzij straatverlichting voelen mensen zich veilig in de leefomgeving. Dit geldt niet alleen voor woongebieden, maar ook voor parken en campings. Het vermindert criminaliteit en geeft mensen zicht. Bent u op zoek naar unieke straatverlichting, die ook in een groene omgeving past? Wij helpen u graag met unieke houten straatverlichting op maat. Onze verlichting is voorzien van energielabel A.

 

De hoogte van straatverlichting

Afhankelijk van wat u wilt verlichten heeft u een bepaalde hoogte nodig. Wilt u slechts het pad verlichten? Dan heeft u voldoende aan klein verlichting, zoals: buitenverlichting Lissabon. Maar wanneer u graag grotere gebieden wilt verlichten, dan zult u ‘hoger’ moeten denken. Bij hoogtes van 2 tot 3 meter wordt ruim 36 vierkante meters verlicht. Straatverlichting met een hoogte van 3 tot 5 meter verlicht zelfs 64 vierkante meters. Wij helpen u graag met het kiezen van de juiste afmetingen.

 

Klein straatverlichting

Met klein straatverlichting verlicht u makkelijk een pad in uw tuin of op een camping. Onze klein buitenverlichting is perfect om kleine oppervlakte, zoals een pad, te verlichten. Elk pad wordt duurzaam verlicht met onze duurzame led-lampen. Het is ook mogelijk om klein verlichting inclusief huisnummer aan te schaffen bij ons. Voor zowel particulieren, als zakelijke klanten, hebben wij prachtig oplossingen op het gebied van klein straatverlichting.

 

Lantaarnpalen en klein verlichting

Bent u op zoek naar openbare verlichting, zoals lantaarnpalen? Ook daarbij kunnen wij u helpen. Naast ons klein verlichting bieden wij ook diverse lantaarnpalen. Uiteraard gemaakt van duurzaam hout met energiezuinig lamp. Hiermee kunt u grote oppervlakte verlichten. Onze straatverlichting is uniek en wordt geheel op maat geproduceerd in onze eigen fabriek. Wij bespreken met u uw wensen. Zo heeft u een product geheel op maat. Dat past in uw omgeving.

 

Lantaarnpalen inclusief bewegwijzering

Wilt u graag voor een bos of uw vakantiepark groot straatverlichting, maar wel dat het passend is in de omgeving? Onze houten lantaarnpalen bieden een goede oplossing. Daarnaast zijn deze ook verkrijgbaar inclusief bewegwijzering. Dit is ideaal voor parken en campings. Hiermee behoudt u de natuurlijke omgeving. De straatverlichting is voorzien van energiezuinige ledverlichting en gemaakt van douglas hout. U zult dus langdurig plezier ervaren van onze producten! Uiteraard is het ook mogelijk onze straatverlichting te plaatsen in woongebieden. Dit is niet alleen een duurzame investering. Onze duurzame houten straatverlichting is ook nog eens een grote verandering ten opzichte van traditionele lantaarnpalen. Een grote garantie dat deze vorm van straatverlichting zeker wordt gewaardeerd.

 

Duurzame straatverlichting aanschaffen bij Jaap de Vries Produkties

Al meer dan 20 jaar maken wij duurzame producten van hout. Hierbij hebben wij kwaliteit hoog in het vaandel staan. Ons hout is gecertificeerd met een FSC keurmerk. Daarnaast is gebruik gemaakt van energiezuinige led lampen, zodat u een duurzaam product bij ons aanschaft. Wij maken graag producten op maat. Ook bij onze straatverlichting denken wij graag met u mee en proberen voor u een passende oplossing te bedenken. Hierdoor koopt u niet alleen een duurzaam product bij ons, maar ook een product dat voldoet aan al uw wensen.

 

Straatverlichting kopen op maat

De straatverlichting van Jaap de Vries Produkties wordt geheel op maat geproduceerd in onze eigen fabriek. Afhankelijk van uw wensen maken wij een product op maat. Zo voldoet alles aan uw wensen. Bovendien komt onze buitendienst graag de verlichting installeren ter plekke.

 

Meer informatie?

Wilt u graag meer informatie over onze straatverlichting? Wij staan u graag te woord! Uiteraard kunt u altijd vrijblijvend een offerte aanvragen bij ons. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.