BV001. Klein Buitenverlichting Lissabon

BV001. Klein Buitenverlichting Lissabon

BV002. Klein Buitenverlichting + huisnummer Braga

BV002. Klein Buitenverlichting + huisnummer Braga

BV003. Buitenverlichting Lantaarn Porto

BV003. Buitenverlichting Lantaarn Porto

BV004. Buitenverlichting Lantaarn Bewegwijzering Albufeira

BV004. Buitenverlichting Lantaarn Bewegwijzering Albufeira


Houten straatverlichting

Jaap de Vries Produkties maakt al 20 jaar houten producten op maat voor particulieren en zakelijke partners, zoals gemeenten en campings. Met onze straatverlichting dragen wij graag bij aan een natuurlijke omgeving. Of u straatverlichting zoekt voor een camping, vakantiepark, oprit, tuin of in een park, bij Jaap de Vries bent u aan het juiste adres voor prachtig houten straatverlichting.
 

De houten straatverlichting van Jaap de Vries Produkties past in elke natuurlijke omgeving. Wij bieden een ruim assortiment groot en klein straatverlichting voor elke situatie. Wij werken met de hoogste kwaliteit hout. U koopt dus straatverlichting bij ons waar u ook jarenlang plezier van heeft. Daarnaast denken wij graag mee voor onze klanten. Onze producten zijn hufterproof dus ook daar hoeft u niet over na te denken.
 

Klein straatverlichting

Bent u op zoek naar verlichting om een pad te verlichten? Onze kleine houten buitenverlichting is perfect. Het pad wordt duurzaam verlicht en is vandalisme bestendig door het duurzame hout. Het is ook mogelijk om klein houten verlichting inclusief huisnummer aan te schaffen bij ons, zoals klein buitenverlichting +huisnummer Braga. Voor zowel particulieren, als zakelijke klanten, hebben wij prachtig oplossingen.
 

Houten lantaarnpalen inclusief bewegwijzering

Wilt u graag voor in een bos of uw vakantiepark groot straatverlichting, maar wel dat het passend is in de omgeving? Onze houten lantaarnpalen bieden een goede oplossing. Daarnaast zijn deze ook verkrijgbaar inclusief bewegwijzering. Dit is ideaal voor parken en campings. Hiermee behoudt u de natuurlijke omgeving. De straatverlichting is voorzien van energiezuinige ledverlichting en gemaakt van douglas hout. U zult dus langdurig plezier ervaren van onze producten!
 

Houten straatverlichting aanschaffen bij Jaap de Vries Produkties

Al meer dan 20 jaar maken wij duurzame producten van hout. Hierbij hebben wij kwaliteit hoog in het vaandel staan. Ons hout is gecertificeerd met een FSC keurmerk. Daarnaast is gebruik gemaakt van energiezuinige led lampen, zodat u een duurzaam product bij ons aanschaft. Wij maken graag producten op maat. Ook bij onze straatverlichting denken wij graag met u mee en proberen voor u een passende oplossing te bedenken. Hierdoor koopt u niet alleen een duurzaam product bij ons, maar ook een product dat voldoet aan al uw wensen.
 

Meer informatie?

Wilt u graag meer informatie over onze straatverlichting? Wij staan u graag te woord! Uiteraard kunt u altijd vrijblijvend een offerte aanvragen bij ons. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.