01. Wandel- & fietsbrug London € 3.200,-

01. Wandel- & fietsbrug London € 3.200,-

02. brug Sunderland vanaf € 6.250,–

02. brug Sunderland vanaf € 6.250,–

03. wandelbrug Leicester

03. wandelbrug Leicester

04. Loop- & fietsbrug Southampton € 4.900,-

04. Loop- & fietsbrug Southampton € 4.900,-

05. Wandel & fietsbrug Dublin vanaf € 2.900,-

05. Wandel & fietsbrug Dublin vanaf € 2.900,-

06. (auto)brug Longford € 4500,–

06. (auto)brug Longford € 4500,–

07. wandelbrug Derby vanaf € 1.800,–

07. wandelbrug Derby vanaf € 1.800,–

08. overloopbrug Lancaster vanaf € 650,–

08. overloopbrug Lancaster vanaf € 650,–

09. Houten brug Glasgow vanaf € 650,00

09. Houten brug Glasgow vanaf € 650,00

10. Wandel- en fietsbrug Bolton € 2750,–

10. Wandel- en fietsbrug Bolton € 2750,–


Houten bruggen

Geen park is compleet zonder meertje, maar het geeft direct ook een obstakel. U wilt natuurlijk wel de overkant kunnen bereiken. In een natuurlijke omgeving, zoals een park of tuin, wilt u natuurlijk dat de brug de omgeving complimenteert. Bovendien moet deze geschikt zijn om over te fietsen of te wandelen en grotendeels onderhoudsvrij zijn. Een wandel-, loop- of fietsbrug van Jaap de Vries Produkties is de ideale oplossing. Lees hier meer over onze oplossingen voor zowel parken, bossen, als tuinen.

Loopbruggen van Jaap de Vries Produkties

Een loopbrug is simpel gezegd niets meer dan een brug voor wandelaars. Vaak wordt deze brug ingezet voor de overbrugging van een slootje of een andere klein water. Alle bruggen zijn gemaakt van duurzame materialen met het FSC-keurmerk. Voor elke boom die wij kappen, planten wij weer een nieuwe boom. Zo blijft de natuur behouden en gaat er ook nooit hout verloren. Dankzij onze creativiteit, vakmanschap en vooruitstrevendheid weten wij houten producten op maat te leveren met een lange levensduur. Daarom kiezen wij alleen de beste houtsoorten, zoals douglas hout en eikenhout voor onze bruggen. Uiteraard overleggen wij ook met u wat het beste is voor uw situatie.

 

Brug met leuning of zonder leuning

Een loopbrug wordt voornamelijk gebruikt om de overkant te bereiken. Daarom is een leuning niet altijd nodig. Met name wanneer de loopbrug breed is een leuning zeker niet nodig, zoals bij deze toegangsbrug. Toch is voor veiligheid een leuning wel slim. Zeker als u hier overheen fietst of wandelt. Onze loopbrug Southampton heeft wel een leuning en garandeert meer veiligheid. Afhankelijk van uw situatie, kiest u een loopbrug die passend is.

 

Grote en kleine houten bruggen van Jaap de Vries Produkties

Of u nou een grote of kleine houten brug nodig heeft, wij maken altijd een oplossing op maat. We hebben een ruim assortiment bruggen. Bekijk eens deze wandel- en fietsbrug inclusief een toegangspoort, de ideale oplossing voor een sloot voor huis of in de tuin. Een unieke oplossing voor elke tuin! Het maakt dus niet uit in welke lengte u een brug zoekt. Onze maximale lengte wandel- en fietsbruggen is 12 meter. Dat is een aardig eindje wandelen en fietsen! Bovendien werken wij geheel op maat. Alles is mogelijk! Samen met u maken wij een passende oplossing. Wilt u graag iets bijzonders? Het is zelfs mogelijk dat wij een kinderspeelbrug voor u bouwen.

 

Een wandel- of fietsbrug bestellen bij Jaap de Vries Produkties

Al ruim 20 jaar maken wij houten producten op maat. Met name voor het openbaar groen en tuinen hebben vele producten geproduceerd. Dat heeft ook geresulteerd in veel tevreden klanten, zoals Natuurmonumenten & gemeenten. We leveren altijd maatwerk! Wanneer u een offerte aanvraagt bij ons, gaan wij samen met u op zoek naar de beste oplossing. U kiest samen met ons de materialen, afmetingen en vorm. Uiteraard houden wij er rekening mee, dat alles grotendeels onderhoudsvrij is, zodat u langdurig plezier heeft van het product. Heeft u interesse in een maatwerk oplossing voor uw project? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We staan u graag te woord!

 

Plaatsing van wandelbruggen

We leveren een complete service. Schaft u bij ons een wandel- of fietsbrug aan? Dan kunnen wij deze ook uiteraard voor u plaatsen. U hoeft zich dus nergens zorgen over te maken.

 

Fietsbruggen van Jaap de Vries Produkties

Zoekt u een fietsbrug? Dan kunt u ook bij Jaap de Vries Produkties terecht. Wij bieden de oplossing waarmee u en uw bezoekers jarenlang wandel- en fietsplezier biedt. Bovendien zal het zeker geen horizon vervuiling zijn. Onze fietsbruggen zijn, net zoals onze wandelbruggen, gemaakt van natuurlijke houten materialen. Uiteraard zijn deze bruggen ook geheel op maat en onderhoudsvrij.  Onze fietsbruggen hebben dezelfde mogelijkheden als onze wandelbruggen. Kijk gerust rond op onze website of neem contact met ons op voor meer informatie.

 

Reparatie aan een brug nodig?

Heeft u een houten brug, maar is nodig toe aan een reparatie? Ook daarmee kunnen wij u helpen! Laat u brugrenovatie uitvoeren door ons. Mocht u twijfelen, dan komen wij graag langs en kijken wij voor u kunnen doen.