01. loop- & fietsbrug Southampton € 4900,–

01. loop- & fietsbrug Southampton € 4900,–

01. wandel- en fietsbrug London € 2800,–

01. wandel- en fietsbrug London € 2800,–

02.  loop- en fietsbrug York € 2500,–

02. loop- en fietsbrug York € 2500,–

03. Houtenbrug Dublin € 2700,00

03. Houtenbrug Dublin € 2700,00

04. Kinderspeelbrug Preston € 5500,00

04. Kinderspeelbrug Preston € 5500,00

05. Houten toegangsbrug Longford € 3600,–

05. Houten toegangsbrug Longford € 3600,–

06. Houten loop- en fietsbrug Bolton

06. Houten loop- en fietsbrug Bolton

07. Houten overloopbrug Brighton € 500,–

07. Houten overloopbrug Brighton € 500,–

08. Houten golfbrug Glasgow

08. Houten golfbrug Glasgow

09. Houten overloopbrug Welton

09. Houten overloopbrug Welton


Houten loopbruggen van Jaap de Vries Produkties

Uw park of waterpartij is voor onschatbaar belang voor u als organisatie en verdient daarom het beste van het beste. Daarom stellen wij graag de houten loopbruggen van Jaap de Vries Produkties aan u voor. Onze loopbruggen zijn gemaakt met het doel absolute perfectie na te streven zonder af te doen aan het natuurlijk effect. Met een loopbrug van Jaap de Vries Produkties bent u verzekerd van een duurzame oplossing die u en uw bezoekers jarenlang een fijne wandelervaring zal bieden en uit het oog zal springen, als we deze vergelijken met de doorsnee aluminum of stalen bruggen.

Laat u overtuigen door het vakmanschap van Jaap de Vries Produkties.

Voor het maken van onze bruggen gebruikt Jaap de Vries Produkties alleen natuurlijke en duurzame materialen met FSC-keurmerk . Voor elke gekapte boom komt er een nieuwe terug, op deze manier blijft het bos behouden en gaat er geen hout verloren. Maakt u gebruik van een houten brug? Dan straalt u zowel milieuvriendelijkheid als een groen imago uit, als vooruitstrevendheid en en onderscheidende creativiteit. Bij de houten bruggen kunt u kiezen uit Douglas hout of eikenhout; het voordeel van beide soorten hout is dat het erg stevig en duurzaam is. In combinatie met de verschillende constructies die wij aanbieden verbeteren wij de stevigheid van de houtsoorten nog meer. Als u hout wil plaatsen in de buurt van water, is het wel erg belangrijk om de juiste houtsoort te kiezen. Hiervoor kunnen wij in overleg met u gaan en komen we samen tot het juiste besluit. De houten bruggen van Jaap de Vries Produkties zijn onderhoudsvriendelijk en hebben hierdoor een lang levensduur. Om deze redenen is een houten brug niet alleen goed voor het milieu maar ook voor uw portemonnee. Daarnaast biedt Jaap de Vries Produkties de mogelijkheid om de brug door ons te laten plaatsen. Dit scheelt u enorm veel werk en tijd, waardoor u écht geen omkijken heeft naar onze duurzame oplossingen.

Uw loopbrug bestellen?

Hebben we u weten te overtuigen van de kwaliteit, het vakmanschap en de toewijding van Jaap De Vries Produkties en heeft u interesse in een van onze loopbruggen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over onze producten. Tevens hebben wij de mogelijkheid om een volledige maatwerk brug te leveren. U kiest dan zelf de materialen, afmetingen en vorm. Heeft u interesse in een maatwerk oplossing voor uw project, neem dan vooral contact met ons op dan nemen wij de mogelijkheden voor uw project samen door.