001. Afvalbak Venezia € 425,–

001. Afvalbak Venezia € 425,–

002. Afvalbak Palermo  € 445,–

002. Afvalbak Palermo € 445,–


Houten afvalbakken

Bent u op zoek naar een afvalbak, die niet alleen functioneel is, maar ook past in het openbaar groen of de openbare ruimte? Dan is een houten afvalbak een passende oplossing. Een afvalbak voor bijvoorbeeld gemeente of camping moet voldoen aan verschillende eisen. De afvalbak moet bijvoorbeeld tegen een stootje kunnen, voorkomen dat wespen zich kunnen nestelen en passen in de omgeving. U begrijpt ook dat een houten afvalbak niet zomaar aan zulke eisen voldoet. Daarom heeft Jaap de Vries Produkties een uniek product ontworpen, zodat u afvalbakken kan plaatsen, die ook passen in het openbaar groen, maar ook voldoen aan zulke eisen.

Een vandalismebestendige houten afvalvak

Gemeenten en campings krijgen vaak te maken met vandalisme. Vaak worden afvalbakken kapot gemaakt. Daarom worden veel bakken ook gemaakt van metaal. Alleen deze metalen bakken dragen zeker niet bij aan de uitstraling van het openbaar groen. Wij hebben hier een middenweg voor ontwikkeld. Onze houten afvalbakken zijn vandalismebestendig, maar passen ook in een groene omgeving. De combinatie van de natuurlijke uitstraling door het hout en de stevigheid van metaal zorgt ervoor dat onze afvalbakken de ideale oplossing zijn.

Houten afvalbakken van Jaap de Vries Produkties

Door een combinatie van eiken- of kastanjehout en metaal maken wij afvalbakken die hufterproof zijn. De binnenzijde van de bak bestaat uit metaal, daarmee zorgen wij voor een stevig geheel. Uiteraard is er ook een deksel aanwezig, om te voorkomen dat grote partijen afval gaan zwerven en dat wespen zich nestelen. Om het geheel te laten passen in een groene omgeving, werken wij de metalen bak af met eiken- of kastanjehout. Dit zorgt ervoor dat de afvalbakken duurzaam en hufterproof zijn, maar ook passen in het openbaar groen.

Meer informatie over onze houten afvalbakken?

Wilt u graag meer informatie over onze afvalbakken en weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op. Wij helpen u graag om zwerfafval te voorkomen, zonder horizonvervuiling!