001. Fietsenstalling Roma

001. Fietsenstalling Roma

002. Fietsenstalling Milano

002. Fietsenstalling Milano

003. Fietsenstalling Napoli € 230,00

003. Fietsenstalling Napoli € 230,00

004. Fietsenstalling & bank Torino

004. Fietsenstalling & bank Torino


fietsenrekken

Fietsenrekken zijn voornamelijk functioneel, maar vaak ook lelijk. Wilt u een fietsenrek dat niet alleen functioneel is, maar ook past in de omgeving en natuurlijk geen horizon vervuiling is? Jaap de Vries Produkties heeft hier de oplossing voor, namelijk houten fietsenrekken. Onze houten fietsenrekken geven een rustieke en natuurlijk uitstraling.

Houten fietsenrekken van Jaap de Vries Produkties

De houten fietsenrekken van Jaap de Vries Produkties zijn functioneel en duurzaam. Hoewel de meeste mensen denken dat metalen fietsenrekken vele malen duurzamer zijn, heeft u met een houten fietsenrek ook een duurzaam product. Dankzij ons gebruik van duurzaam hout en een goede constructie produceren wij duurzame fietsenrekken. Bovendien maken wij onze producten altijd hufterproof. U hoeft dus niet bang te zijn voor vandalisme. Maar u zult misschien denken dat houten fietsenrekken duurder zijn op langer termijn. Maar het is vaak zelfs goedkoper en meer duurzaam, dan een metalen fietsenrek. U heeft zeker langdurig plezier van een houten fietsenrek.

Ruim assortiment duurzame houten fietsenrekken

Al onze houten fietsenrekken zijn gemaakt van duurzaam hout, zoals kastanje hout. Hierbij passen we het cradle-to-cradle principe toe. Voor elke boom die wij kappen, planten wij een nieuwe boom. Ons assortiment bestaat uit verscheidene soorten fietsenstallingen. U kunt bij ons terecht voor grote en kleine fietsenstallingen, maar zeker ook unieke fietsenstallingen. Zoals deze unieke fietsenrek met bank, waarmee u direct ook een rustplaats creëert voor fietsers.

Fietsenstalling

Wij richten ons met name op fietsenstallingen. Wij bieden unieke houten oplossingen voor het parkeren van grote hoeveelheden fietsen. Dit is perfect voor badplaatsen, campings, vakantieparken maar ook voor openbare plekken waar bijvoorbeeld veel evenementen plaats vinden. Een goed voorbeeld hiervan is fietsenstalling Roma. Dit product biedt parkeerruimte voor vele fietsen.

Houten fietsenrekken bestellen bij Jaap de Vries Produkties

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze houten fietsenrekken en wilt u graag meer informatie of een offerte? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over onze producten. Daarnaast vertellen wij graag meer over ons maatwerk. Voor veel klanten hebben werk op maat geleverd, dus er meer mogelijk dan alleen ons vaste assortiment. Wij komen graag met u in contact!