001. Fietsenstalling Roma

001. Fietsenstalling Roma

002. Fietsenstalling Milano

002. Fietsenstalling Milano

003. Fietsenstalling Napoli € 230,00

003. Fietsenstalling Napoli € 230,00

004. Fietsenstalling & bank Torino

004. Fietsenstalling & bank Torino


Fietsenrekken

Fietsenrekken zijn voornamelijk functioneel, maar vaak ook lelijk. U wilt natuurlijk niet dat een fietsenrek alleen functioneel is, maar ook past in de omgeving. En al helemaal geen horizonvervuiling is. De houten oplossingen van Jaap de Vries Produkties zijn niet alleen functioneel en duurzaam, maar hebben ook een rustieke en natuurlijk uitstraling. Dankzij het gebruik van kwaliteitshout.

Houten fietsenrekken van Jaap de Vries Produkties

Uiteraard zijn de houten fietsenrekken van Jaap de Vries Produkties functioneel en duurzaam. Elk rek wordt op maat geproduceerd in onze eigen fabriek. Dit maakt elk product uniek en van hoge kwaliteit. Zo beiden wij u een product waar u jarenlang plezier van heeft. Hoewel de meeste mensen denken dat metalen fietsenrekken vele malen duurzamer zijn. En misschien denkt u ook wel dat metalen fietsenrekken op de lange termijn ook goedkoper zijn, dan houten fietsenrekken. Dan bewijzen u graag het tegendeel. U heeft met een houten fietsenrek een zeer duurzaam product. Dankzij ons gebruik van duurzaam kwaliteitshout en vakmanschap geven wij u product waar u jarenlang plezier van heeft. Straatmeubilair, zoals fietsenrekken, zijn kwetsbaar. Niet alleen voor weersinvloeden, maar ook voor vandalisme. Bij ons krijgt u gegarandeerd een kwaliteitsproduct. Onze fietsenrekken zijn beschermd tegen de weersinvloeden van buiten af. Daarnaast maken wij onze producten hufterproof. Zo hoeft u niet bang te zijn voor vandalisme.

Ruim assortiment duurzame houten fietsenrekken

Alle houten fietsenrekken zijn gemaakt van duurzaam hout, zoals kastanje hout. U kunt bij ons terecht voor grote en kleine fietsenstalling, maar zeker ook unieke stallingen,  zoals dit unieke rek met bank! Met onze fietsenrekken maakt u gegarandeerd elke fietser blij. Elk rek wordt gemaakt van kwaliteitshout en met vakmanschap geproduceerd. Hierbij passen wij het cradle-to-cradle principe toe. Voor elke boom die wij kappen, planten wij altijd een nieuwe boom. Zo dragen wij bij aan de natuur en het behoud hiervan. Zo garanderen wij u een duurzaam product.

Fietsenrekken voor de openbare ruimte en bedrijven

Fietsenrekken zijn overzichtelijk en verzorgen efficiëntie. Bovendien is de kans op diefstal minder wanneer u gebruik maakt van een fietsenstalling. U wilt graag mensen aanmoedigen om te gaan fietsen. Het is een prachtig vervoersmiddel en in onze zitcultuur ook goed voor ons. Dankzij onze fietsenrekken moedigt u zeker mensen aan om meer te gaan fietsen.

Fietsenstalling

De houten fietsenstalling zijn onze specialiteit. Dit zijn unieke houten oplossingen voor het parkeren van grote hoeveelheden fietsen. Dit is perfect voor badplaatsen, campings, vakantieparken maar ook voor openbare plekken waar bijvoorbeeld veel evenementen plaats vinden. Een goed voorbeeld hiervan is fietsenstalling Roma. Dit product biedt parkeerruimte voor vele fietsen.

Houten fietsenrekken bestellen bij Jaap de Vries Produkties

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze houten fietsenrekken en wilt u graag meer informatie of een offerte? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over onze producten. Daarnaast vertellen wij graag meer over ons maatwerk. Voor veel klanten hebben werk op maat geleverd, dus er meer mogelijk dan alleen ons vaste assortiment. Wij komen graag met u in contact!