001. Fietsenstalling Roma

001. Fietsenstalling Roma

002. Fietsenstalling Milano

002. Fietsenstalling Milano

003. Fietsenstalling Napoli € 230,00

003. Fietsenstalling Napoli € 230,00

004. Fietsenstalling & bank Torino

004. Fietsenstalling & bank Torino


Fietsenrekken

Fietsenrekken zijn natuurlijk functioneel, maar vaak ook lelijk. Een fietsenrek moet niet alleen functioneel zijn, maar ook passen in de omgeving. Het moet zeker geen horizonvervuiling zijn. De houten oplossingen van Jaap de Vries Produkties zijn functioneel, duurzaam en hebben een rustieke en natuurlijke uitstraling. Allemaal dankzij het gebruik van kwaliteitshout.

 

Houten fietsenrekken

Een houten fietsenrek past perfect in het openbaar groen, maar ook in een woonwijk. De mogelijkheden voor deze rekken zijn eindeloos. Elk rek wordt op maat geproduceerd in onze eigen fabriek. Dit maakt elk product uniek en van hoge kwaliteit. Zo bieden wij u een product aan waar u jarenlang plezier van heeft. Waarschijnlijk denkt u dat metalen fietsenrekken vele malen duurzamer zijn. Wij bewijzen u graag het tegendeel. Een houten fietsenrek is een zeer duurzaam product.

Alle rekken worden gemaakt van duurzaam kwaliteitshout. Dit zorgt voor een sterke basis. Alle rekken worden gemonteerd door vakmannen. We zijn ons bewust dat straatmeubilair veel te verduren heeft. Denk aan weersomstandigheden, maar ook vandalisme. Ook hierover is goed nagedacht. Alle rekken kunnen voorzien worden van een hufterproof systeem. Zo worden veel rekken verstevigd. Daarnaast kiezen wij natuurlijk houtsoorten die bestand zijn tegen allerlei weersomstandigheden.

 

 

Ruim assortiment duurzame houten fietsenrekken

Door de jaren heen is ons assortiment enorm gegroeid. U kunt bij ons terecht voor grote en kleine fietsenrekken en stallingen, zoals dit zoals dit unieke rek met bank! Dit unieke rek biedt elke fietser ook direct een rustplaats. De fietsenstallingen zijn onze specialisme en hierin bieden wij dan ook een ruime assortiment.

 

 

Fietsenrekken voor de openbare ruimte en bedrijven

Bent u op zoek naar fietsenrekken voor de openbare ruimte of op uw bedrijfsterrein? Wij bieden u diverse oplossingen. Fietsenrekken dragen bij aan overzichtelijkheid en efficiëntie. Bovendien vermindert u de kans op diefstal met een stalling. Wanneer u mensen wilt aanmoedigen om te fietsen, dan is een goede stalling ontzettend belangrijk. Het is een prachtig vervoersmiddel, maar niemand wil teveel moeite doen. Dankzij een goed rek of een goede stalling maakt u het een stukje makkelijker.

Wilt u graag een rek of stalling op maat? Dat is geen probleem. U mag altijd uw idee aanbieden, dan gaan wij hiermee aan de slag. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

 

Fietsenstalling

De houten fietsenstallingen zijn onze specialiteit. Onze houten oplossingen bieden ruimte voor grote hoeveelheden fietsen. Dit is perfect voor badplaatsen, campings, vakantieparken, maar ook voor openbare plekken waar bijvoorbeeld evenementen plaats vinden of denk aan het bos. Een goed voorbeeld hiervan is fietsenstalling Roma. Dit product biedt parkeerruimte voor vele fietsen.

 

Houten fietsenrekken bestellen bij Jaap de Vries Produkties

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze houten fietsenrekken en wilt u graag meer informatie of een offerte? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over onze producten. Daarnaast vertellen wij graag meer over ons maatwerk. Voor veel klanten hebben werk op maat geleverd, dus er meer mogelijk dan alleen ons vaste assortiment. Wij komen graag met u in contact!