01. Fietsnietjes Roma

01. Fietsnietjes Roma

02. RVS Fietsennietjes Trento

02. RVS Fietsennietjes Trento

03. Fietsenstalling Napoli € 230,00

03. Fietsenstalling Napoli € 230,00

04. Fietsenstalling Milano

04. Fietsenstalling Milano

05. Fietsnietje Florence

05. Fietsnietje Florence

06. Fietsenstalling & bank Torino

06. Fietsenstalling & bank Torino


Fietsenrekken

Fietsenrekken zijn natuurlijk functioneel, maar vaak ook lelijk. Een rek moet niet alleen functioneel zijn, maar ook passen in de omgeving. De houten oplossing van Jaap de Vries Produkties zijn functioneel, duurzaam en hebben een natuurlijke uitstraling dankzij het gebruik van hout.

Houten fietsenrekken

Een houten fietsenrek past perfect in het openbaar groen, maar ook in een woonwijk. En de mogelijkheden bij deze rekken zijn eindeloos. Elk rek wordt op maat geproduceerd. Bovendien heeft elk houtsoort zijn eigen unieke karakter. Ook dit geeft een uniek element mee.

Elk fietsenrek wordt gemaakt met duurzaam hout van hoge kwaliteit. Waarschijnlijk denkt u dat metalen fietsenrekken vele malen duurzamer zijn. Maar wij bewijzen u graag het tegendeel. Een houten fietsenrek is duurzaam en gaat zeker 10 jaar mee. Bij sommige houtsoorten is dit zelfs langer! Dankzij gebruik van kwaliteitshout zijn de fietsenrekken ook beschermt tegen alle weersomstandigheden. Ook worden onze rekken hufterproof geplaatst door onze buitendienst. Dankzij een stevige verankering bent u verzekerd van kwaliteit en beschermt tegen vandalisme.

Ruim assortiment duurzame houten fietsenrekken en op maat

Ons assortiment is door de jaren heen enorm gegroeid. U kunt bij ons terecht voor grote en kleine fietsenrekken en complete stallingen. Maar ook unieke fietsenrekken, zoals dit unieke rek met bank! Dit unieke rek biedt elke fietser ook direct een rustplaats. De fietsenstallingen zijn onze specialisme en hierin bieden wij dan ook een ruime assortiment.

Elk fietsenrek bestelt u op maat. Onze medewerkers gaan voor u aan de slag met het rek en maken dit geheel op maat. Daarnaast is het mogelijk elk rek te personaliseren met unieke extra’s. We overleggen graag met u over de mogelijkheden. Heeft u zelf een ontwerp? Dan kunt u deze ook indienen bij ons.

Fietsenrekken voor de openbare ruimte en bedrijven

Bent u op zoek naar fietsenrekken voor de openbare ruimte of op uw bedrijfsterrein? Wij bieden u diverse oplossingen. Fietsenrekken dragen bij aan overzichtelijkheid en efficiëntie. Bovendien vermindert u de kans op diefstal met een stalling. Wanneer u mensen wilt aanmoedigen om te fietsen, dan is een goede stalling ontzettend belangrijk. Het is een prachtig vervoersmiddel, maar niemand wil teveel moeite doen. Dankzij een goed rek of een goede stalling maakt u het een stukje makkelijker. Wilt u graag een rek of stalling op maat? Dat is geen probleem. U mag altijd uw idee aanbieden, dan gaan wij hiermee aan de slag. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Fietsenstalling

De houten fietsenstallingen zijn onze specialiteit. Onze houten oplossingen bieden ruimte voor grote hoeveelheden fietsen. Dit is perfect voor badplaatsen, campings, vakantieparken, maar ook voor openbare plekken waar bijvoorbeeld evenementen plaats vinden of denk aan het bos. Een goed voorbeeld hiervan is fietsenstalling Roma. Dit product biedt parkeerruimte voor vele fietsen.

Houten fietsenrekken bestellen bij Jaap de Vries Produkties

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze houten fietsenrekken en wilt u graag meer informatie of een offerte? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over onze producten. Daarnaast vertellen wij graag meer over ons maatwerk. Voor veel klanten hebben werk op maat geleverd, dus er meer mogelijk dan alleen ons vaste assortiment. Wij komen graag met u in contact!

Maak het compleet met houten straatverlichting. Bekijk hier onze mogelijkheden.