001. Fietsenstalling Roma

001. Fietsenstalling Roma

002. Fietsenstalling Milano

002. Fietsenstalling Milano

003. Fietsenstalling Napoli

003. Fietsenstalling Napoli

004. Fietsenstalling & bank Torino

004. Fietsenstalling & bank Torino


Houten fietsenrekken met een natuurlijke uitstraling

Uiteraard zijn fietsenrekken voornamelijk functioneel, maar vaak toch ook lelijk. Jaap de Vries Produkties maakt al ruim 20 jaar mooie houten producten, waaronder fietsenrekken. Wij maken producten waarbij wordt gedacht aan de omgeving. Onze fietsenrekken zijn gemaakt van hout en geven daardoor een rustieke en natuurlijke uitstraling.
De meeste fietsenrekken die u tegen komt in de openbare ruimte zijn van metaal. Er wordt vaak gedacht dat dit duurzamer is en op langer termijn ook goedkoper. Toch heeft u met onze houten fietsenrekken een duurzaam product, waar u jarenlang plezier van heeft. Daarnaast is het vaak ook veel goedkoper!
 

Ruim assortiment duurzame houten fietsenrekken

Alle fietsenrekken in ons assortiment zijn gemaakt van duurzaam hout, zoals kastanje hout. We passen hierbij ook het cradle to cradle principe toe. Voor elke boom die wij kappen, planten wij een nieuwe boom. Ons assortiment bestaat uit fietsenstallingen voor vele fietsen, maar ook kleinere fietsenrekken zijn mogelijk, zoals deze unieke fietsenrek met bank. Dit fietsenrek met bank is uniek in zijn soort. Hier creëert u ook een rustplaats voor fietsers op locatie.
 

Fietsenstalling

Wij richten ons met name op fietsenstallingen. Wij bieden unieke houten oplossingen voor het parkeren van grote hoeveelheden fietsen. Dit is perfect voor badplaatsen, campings, vakantieparken maar ook voor openbare plekken waar bijvoorbeeld veel evenementen plaats vinden. Een goed voorbeeld hiervan is fietsenstalling Roma. Dit product biedt parkeerruimte voor vele fietsen.
 

Houten fietsenrekken bestellen bij Jaap de Vries Produkties

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze houten fietsenrekken en wilt u graag meer informatie of een offerte? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over onze producten. Daarnaast vertellen wij graag meer over ons maatwerk. Voor veel klanten hebben werk op maat geleverd, dus er meer mogelijk dan alleen ons vaste assortiment. Wij komen graag met u in contact!