AP001. Antiparkeerpaal Wenen € 43,00

AP001. Antiparkeerpaal Wenen € 43,00

AP002. Antiparkeerpaal Innsbruck € 47,00

AP002. Antiparkeerpaal Innsbruck € 47,00

AP003. Antiparkeerpaal Salzburg € 45,00

AP003. Antiparkeerpaal Salzburg € 45,00

AP004. Antiparkeerpaal Kufstein € 29,50

AP004. Antiparkeerpaal Kufstein € 29,50

AP005. Antiparkeerpaal Graz € 26,50

AP005. Antiparkeerpaal Graz € 26,50


Op zoek naar anti-parkeerpalen, die geen verstoring van het straatbeeld opleveren? Maak gebruik van onze duurzame eikenhouten palen, naast de ronde afzettingspalen die beiden zo zijn vormgegeven dat ze mooi op zullen gaan in het straatbeeld. Kunststof palen zullen bij een eerste aanrijding gemakkelijk kapot knappen, waardoor onze houten anti-parkeerpalen een veel betere oplossing vormen. Ze zorgen ervoor dat de palen met gemak jaren blijven staan, zonder dat u er veel omkijken naar heeft. Dit zorgt op de lange termijn voor een flinke kostenbesparing, nog los van de uitstraling die veel beter binnen het straatbeeld past.

Onze anti-parkeerpalen

Onze anti-parkeerpalen zijn een duurzame een voordelige oplossing tegen wildparkeerders, ongewenst verkeer en zijn geschikt voor het vrijhouden van voetgangersgebieden. Hebt u de voorkeur voor een duurzame en goede anti-parkeerpaal? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Onze anti-parkeerpalen zijn van eikenhout gemaakt en zijn dus geselecteerd op het beste hout. Het is een gemakkelijke oplossing voor uw afscheidingsprobleem. We hebben verschillende soorten en maten te bieden. Zo bieden wij palen van 1.40 meter en hebben we schuin afgesneden paaltjes. De schuin afgesneden paaltjes zijn ook in kleinere maten bestellen. Al onze anti-parkeerpalen zijn van duurzaam eikenhout gemaakt. Een eikenhouten parkeerpaal geeft een luxe uitstraling en het heeft ook nog eens een keer een verrassend scherpe prijs. Hebt u toch liever een ander soort hout? Dan hebben wij nog voor uw parkeerpaal van kastanjehout! Ook wij kunnen daar als een van de weinige in Nederland voor zorgen. De houten palen kunnen met gemak langer blijven staan dan traditionele kunststoffen palen. Als een bestuurder een kunststoffen paal schept blijft de minder snel staan dan een houten paal. Een kunststoffen anti-parkeerpaal heeft namelijk een grote kans op breken, waar dit bij een houten anti-parkeerpaal niet zo is.

Een duurzame en stevige anti-parkeerpaal

We produceren duurzame anti-parkeerpalen, die bovendien op een heel stevige manier in elkaar zitten. We maken gebruik van het cradle tot cradle principe, wat betekent dat we op een zo duurzaam mogelijke manier om proberen te gaan met materialen als het eikenhout. Ook kijken we goed naar de herkomst en selecteren we het hout dat het meest stevig is. Dit voorkomt grove beschadigingen aan de anti-parkeerpalen en zorgt ervoor dat u er lange tijd gebruik van kunt blijven maken. Wilt u liever gebruik maken van kastanjepalen? Ook daar kunnen we u als een van de weinigen in Nederland uitstekend mee van dienst zijn.