001. Antiparkeerpaal Graz € 85,00

001. Antiparkeerpaal Graz € 85,00

002. Antiparkeerpaal Innsbruck € 62,50

002. Antiparkeerpaal Innsbruck € 62,50

003. Antiparkeerpaal Kufstein € 29,50

003. Antiparkeerpaal Kufstein € 29,50

004. Antiparkeerpaal Salzburg € 52,00

004. Antiparkeerpaal Salzburg € 52,00

005. Antiparkeerpaal Wenen € 53,00

005. Antiparkeerpaal Wenen € 53,00


Anti-parkeerpalen

Anti-parkeerpalen zijn een goede oplossing om wildparkeerders tegen te gaan. Ook kunnen ze ervoor zorgen dat een stoep vrij blijft voor wandelaars. U wilt natuurlijk een anti-parkeerpaal die duurzaam is, maar ook geen verstoring is van het straatbeeld. De meeste kunststoffen palen zullen bij een eerste aanrijding gemakkelijk kapot knappen. Houten palen kunnen met gemak langer blijven staan, dan de traditionele kunststoffen palen. Aangezien de kans op breken bij kunststoffen palen groter is. Een houten anti-parkeerpaal is dus een langdurige en duurzame oplossing. Jaap de Vries Produkties kan u hierbij helpen!

Anti-parkeerpalen van Jaap de Vries Produkties

Jaap de Vries Produkties maakt duurzame anti-parkeerpalen. Onze palen worden gemaakt van duurzaam eikenhout en zijn dus geselecteerd op het beste hout. Een eikenhouten anti-parkeerpaal geeft een luxe uitstraling en heeft een verrassend scherpe prijs. Het is ook mogelijk een anti-parkeerpaal te verkrijgen in kastanje hout. We maken anti-parkeerpalen in verschillende soorten en maten. Zo kunt u bij ons terecht voor palen van 1,40 meter en schuin afgesneden paaltjes. Deze schuin afgesneden paaltjes zijn ook in kleinere maten te bestellen. Daarnaast worden onze anti-parkeerpalen zo vormgegeven dat ze mooi op zullen gaan in het straatbeeld, zodat ze geen verstoring van het straatbeeld opleveren. Bovendien worden alle anti-parkeerpalen voorzien van reflectielint, voor nog meer veiligheid. Houten anti-parkeerpalen zijn een betere en duurzamere oplossing, ten opzichte van kunststoffen palen. Door gebruik van duurzaam hout zullen deze palen met gemak jaren blijven staan. Dit zorgt voor een flinke kostenbesparing op de lange termijn.

Anti-parkeerpalen van duurzaam hout

We produceren duurzame anti-parkeerpalen, die bovendien op een heel stevige manier in elkaar zitten. We maken gebruik van het cradle tot cradle principe, wat betekent dat we op een zo duurzaam mogelijke manier om proberen te gaan met materialen als het eikenhout. Ook kijken we goed naar de herkomst en selecteren we het hout dat het meest stevig is. Dit voorkomt grove beschadigingen aan de anti-parkeerpalen en zorgt ervoor dat u er lange tijd gebruik van kunt blijven maken. Wilt u liever gebruik maken van kastanjepalen? Ook daar kunnen we u als een van de weinigen in Nederland uitstekend mee van dienst zijn.

Anti-parkeerpalen op maat en plaatsing op locatie

Jaap de Vries Produkties maakt al ruim 20 jaar vele klanten blij, zowel particuliere als zakelijke klanten. Niet alleen door onze duurzame en goede producten, maar ook door onze service. Alle anti-parkeerpalen kunnen op maat worden gemaakt en onze buitendienst kan de palen plaatsen op locatie. U hoeft dus alleen maar palen uit te zoeken die u mooi vind en wij doen de rest!

Meer informatie?

Bent u nieuwsgierig welke oplossing wij hebben voor uw parkeerproblemen? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van onze anti-parkeerpalen. U kunt natuurlijk ook altijd vrijblijvend een offerte aanvragen!