Openbare ruimtes, zoals een bos of een natuurpark, worden nog mooier en functioneler gemaakt door middel van stadsmeubilair. Een voorbeeld van stadsmeubilair is de picknicktafel. Naast een plek om te eten is dit ook meteen een rustpunt en een sociale ontmoetingsplek. De picknicktafels van Jaap de Vries Producties zijn gemaakt van duurzaam eiken- of douglas hout. Door de natuurlijke look van het meubilair gaat de picknicktafel perfect op in de natuur en is het een aanwinst voor elke locatie.

Verschillende houtsoorten

Jaap de Vries Producties biedt picknicktafels aan in twee verschillende kwalitatief hoogstaande houtsoorten, eikenhout en Douglas hout. Beide houtsoorten zijn met de hand bewerkt, hierdoor is elke picknicktafel uniek. Het verschil tussen de twee houtsoorten is het uiterlijk, qua hardheid en duurzaamheid scoren zij beiden hetzelfde. Door de hardheid van beide soorten hout zijn de picknicktafels erg duurzaam en daardoor kunnen ze vele jaren mee. Daarnaast worden de tafels d.m.v. een verankering vastgemaakt aan de grond, dit zorgt ervoor dat de picknicktafel bestand is tegen vandalisme.

Rolstoelpicknicktafel

Naast ‘gewone’ picknicktafels is er nog een andere soort picknicktafel beschikbaar bij Jaap de Vries Producties. Namelijk de rolstoelpicknicktafel. Het woord zegt het eigenlijk al, dit zijn rolstoelvriendelijke picknicktafels. Door in het midden een ruimte open te houden zonder bankjes kan iemand met een rolstoel hier eenvoudig aanschuiven. Daarnaast zijn deze picknicktafels ook uitermate geschikt voor buggy’s of kinderstoelen. Hierdoor kunt u dus gemakkelijk met een kinderstoel of buggy aan tafel zitten! De rolstoelpicknicktafel zijn gemaakt van kwalitatief hoogstaand en duurzaam eikenhout. De tafels zijn 4 meter lang maar zijn volledig aan te passen naar uw wensen!

Advies op maat

Jaap de Vries Producties is ook beschikbaar voor het leveren van advies over het inrichten van openbare ruimtes. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan duurzame producten die een aanwinst zijn voor uw openbare ruimte. Denk hierbij aan picknicktafels, parkbanken, hekwerken, informatieborden, hondenspeelvelden en nog vele anderen producten. Neem gerust contact met ons op over de indeling van een openbare ruimte!