Onlangs hebben wij een prachtige showtuin ingericht aan de Telgterweg 253. In deze showtuin tonen wij onze houten maatwerk producten in een Mediterrane sfeer. Een showtuin waarvan u ook direct het vakantiegevoel krijgt en zeker weet vast te houden.

In de showtuin worden onder andere onze picknicktafels tentoongesteld. De tuin is aangekleed met exotische bomen in wijnvaten, olijfbomen en sinaasappelbomen. Maar u vindt hier ook een prachtige Japanse Taxus Cuspidata en verschillende palmbomen. Allemaal beplanting die onze buitenmeubelen complimenteren.

Voor alle meubelen geldt dat wij graag willen dat het de natuur complimenteert. We willen u laten zien wat de kracht is van hout. Niet alleen met onze prachtige ontwerpen, maar ook het feit dat het ontzettend duurzaam is. Met onze slimme oplossingen complimenteren wij de groene omgeving.

Verschillende buitenmeubelen

In de buitentuin vindt u onder andere:

  • Picknicktafels
  • Eettafels
  • Bankjes
  • Bloembakken
  • Hekwerken

De echte blikvanger is de overkapte buitenkeuken met betonnen aanrechtblad met daarbij een Braaimaster BBQ en een Pizzaoven.

In deze tuin ontdekt u de mogelijkheden van ons maatwerk voor particuliere tuinen, maar ook natuurlijk voor het openbaar groen, zoals bossen.

Inspiratie voor iedereen

Wij willen u graag inspireren. Of u nu zoekt als bedrijf, gemeente of als particulier, onze showtuin mag een inspiratie zijn voor iedereen. Met deze Mediterrane tuin slaan wij een nieuwe weg in. We kunnen hiermee u inspireren en meer informeren over onze prachtige houten producten. U kunt hier de meubels aanraken en uiteraard ook uitproberen. Zit op één van onze bankjes of picknicktafels. Ontdek de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan. Vrijwel elk product kunt u in overleg met ons aanpassen.

U bent welkom in onze showtuin van maandag tot en met zaterdag. De openingstijden zijn:

maandag tot en met vrijdag: 09:00 tot 17:00

zaterdag: 09:00 tot 16:00

U vindt onze showtuin aan de Telgterweg 253.