Kastanje hekwerk:

Hekwerk van kastanjehout is een zeer duurzaam en milieuvriendelijk product dat veel gebruikt wordt in de natuurlijk gebieden als afscheiding zoals: parken, weides, bossen en duinen. Het kastanje hekwerk is gemaakt van gekloofde kastanje latjes die aan elkaar worden bevestigd door gevlochten sterk ijzerdraad. Het kastanje hekwerk worden ook wel veel in Frankrijk of in Engeland geproduceerd. Het hekwerk is dus duurzaam en daarom gaat het ook jaren mee. Kastanje hout heeft een lichtbruine kleur en lijkt op eikenhout. Het geeft daarom al snel een landelijke uitstraling.

De beide hekwerken zijn zowel duurzaam als milieuvriendelijk want het hout is afkomstig uit Frankrijk en Engeland en dus niet ver uit tropisch land. Dat is natuurlijk heel erg gunstig want zo hoeft het hout maar een korte afstand af te leggen en wordt er minder brandstof gebruikt. Het is ook nog eens een goed kwaliteit hout want het hout hoeft niet behandeld te worden met chemicaliën. Ook wordt er goed op gelet bij het kappen van de bomen zodat er niet teveel bomen in een keer worden om gekapt. Zo sterft deze bron niet uit. Een kastanjeboom is na 15 jaar volgroeid en dan kan het gekapt worden. De hekwerken die ervan gemaakt worden gaan ongeveer 20 jaar mee.

Frans hekwerk:

Frans hekwerk wordt gekenmerkt door de afwerking. De gekloofde latjes zijn veel rechter, de latjes zijn net en afgepunt. Met ijzerdraad worden de latten in elkaar gevlochten en strak afgewerkt. De latten zijn spits en strak afgezaagd.
Frans hekwerk is geschikt voor de omheining van tuinen, maar ook voor weides. Het is een mooie manier voor het omheinen van uw tuin of weide. Bovendien kunt u het ook gebruiken als schutting of afrasteringspalen voor bijvoorbeeld een speeltuin.

Frans hekwerk van Jaap de Vries Produkties

U kunt bij Jaap de Vries Produkties Frans hekwerk volledig op maat bestellen. Het is verkrijgbaar in verschillende maten en hoogtes. Uiteraard wordt ons hekwerk van duurzaam kastanje hout geproduceerd. Zo heeft u gegarandeerd langdurige plezier van het hekwerk.
Het Franse hekwerk wordt voor u op maat gemaakt. We leveren uw hekwerk bij u thuis en kunnen u ook helpen met de plaatsing van het hekwerk. Naast ons uitgebreide assortiment hekwerk, kunt u bij ons ook terecht voor bijpassende toegangspoorten. Zo heeft u bij één leverancier alles in huis gehaald.

Engels hekwerk:

Engels hekwerk wordt gemaakt van Engels kastanje hout. Het hekwerk wordt gekenmerkt door de afgeknotte latten. Alle latten zijn dus plat afgesneden aan de bovenkant. Ook aan de zijkant zijn de latten niet recht afgesneden. Daardoor heeft Engels hekwerk ook een robuuste uitstraling.
Het hekwerk wordt met ijzerdraad aan elkaar gevlochten. Om zo een verticaal hekwerk te vormen.
Kastanjehout is zeer duurzaam. Het kan probleemloos langdurig buiten staan, zelfs onbehandeld. Met Engels hekwerk heeft u dus een robuuste afrastering van uw tuin of weide, maar ook een zeer duurzaam product.

Engels hekwerk van Jaap de Vries Produkties

Jaap de Vries produkties specialiseert zich al ruim 20 jaar in mooie houten producten. Wanneer u voor Engels hekwerk kiest bij ons, dan bent u garant van een duurzaam product. U zult hier zeker jarenlang plezier van hebben. Bovendien is het geheel op maat te maken. Kijk gerust rond in onze webshop.