Voor het havengebied was de gemeente Amsterdam op zoek naar een originele bewegwijzering. Jaap de Vries Produkties gaat graag samen met een opdrachtgever op zoek naar een passende oplossing. Er zijn veel mogelijkheden voor bewegwijzering. Gemeente Amsterdam wenste een speciaal bewegwijzeringsbord passend binnen de omgeving van het Jachthavengebied.

Deze bewegwijzering hebben we zo natuurlijk mogelijk gehouden door gebruik te maken van een unieke constructie. De onderkant van het bewegwijzeringsbord bestaat uit beton met daaroverheen een uitgehouwen boomstam. Het voetstuk is gemonteerd in de grond door middel van een betonsokkel. Zo blijft het bewegwijzeringsbord stevig staan en oogt het natuurlijk. De bewegwijzeringsborden zelf zijn gemaakt van full-colour Trespa borden. Deze zijn gemonteerd aan eikenhouten frame.
De borden geven de stichtingen en verenigingen aan die zich op verschillende paden bevinden. Uiteraard is de inhoud van de borden naar wens aan te passen. We vinden het belangrijk dat mensen de weg goed kunnen vinden, maar ook dat we milieuvriendelijk te werk gaan. Jaap de Vries Produkties maakt daarom gebruik van duurzaam hout. Dit past bij onze werkwijze en ook bij het imago van gemeente Amsterdam. Duurzaam hout geeft een natuurlijke uitstraling en is van de beste kwaliteit. Het hout is bestand tegen regen en ander weersomstandigheden. Of het nu warm of koud is, ons hout blijft van goede kwaliteit.

Deze unieke bewegwijzering is sinds kort te bestellen op onze (vernieuwde) website. Uiteraard is alles naar wens aan te passen.