Je wilt natuurlijk niet dat automobilisten op plekken parkeren waar dit eigenlijk niet is toegestaan. Wij bij Jaap de Vries Produkties leveren verschillende soorten & maten anti-parkeerpalen welke ook duurzaam zijn en bovendien natuurlijk ogen!

Onze anti-parkeerpalen

Onze anti-parkeerpalen zijn milieuvriendelijk, van duurzaam hout en zitten bovendien zeer stevig in elkaar. We maken gebruik van het cradle tot cradle principe, wat betekent dat we op een zo duurzaam mogelijke manier om proberen te gaan met materialen, zoals eikenhout. Ook wordt er goed gekeken naar de herkomst en selecteren we het hout dat het meest stevig is. Door de goede kwaliteit hout en onze afwerking gaat een anti parkeerpaal jarenlang mee!
Onze anti-parkeerpalen zijn de perfecte oplossing tegen wildparkeerders, ongewenst verkeer en zijn ook nog eens milieuvriendelijk, stevig en uiteraard duurzaam.

Anti parkeerpalen

Soorten hout

De anti-parkeerpalen kunnen gemaakt worden van verschillende soorten hout. Wij maken onze palen van kastanjehout, eikenhout, douglashout en als een van de weinigen in Nederland kunnen we de anti-parkeerpalen ook nog een maken van kastanjepalen.

Waarom liever een houten anti-parkeerpaal dan een kunststoffen versie?

Het voordeel van een houten anti-parkeerpaal boven die van kunststof is voornamelijk dat houten anti-parkeerpalen meegeven bij een aanrijding, waar een kunststoffen anti-parkeerpaal een grote kans op breken heeft is dit met een houten paal niet zo. Om deze reden gaat steeds meer gemeenten en overheden over op de houten anti-parkeerpalen.

Anti parkeerpalen