Bent u opzoek naar een informatiebord? Dan bent u bij Jaap de Vries Produkties aan het juiste adres! Wij hebben ruime ervaring met het ontwerpen, produceren, leveren en plaatsen van informatieborden.
We produceren grote en/of kleine full-colour informatieborden. Voor een groot aantal gemeenten, organisaties, overheden en bedrijven in Nederland en België hebben wij informatieborden mogen ontwerpen, produceren en plaatsen.

Grote full-colour informatieborden

Grote informatieborden

 

Onze elegante en duurzame informatieborden zijn bestand tegen alle weersomstandigheden, leverbaar in diverse afmetingen en er kunnen verschillende afwerkingen op worden toegepast. Dit is de duurzame en zeer fraai ogende oplossing om informatie over te dragen op uw terrein.
De informatieborden kunnen op vele manieren worden toegepast. Zo kan het bord geplaatst worden bij een natuurgebied, historisch bouwwerk of bij een bijzondere plaats in uw gemeente.
Ook is het vanzelfsprekend mogelijk het bord bij een stuk openbaar groen, school, bedrijf of een toeristische gelegenheid te plaatsen. Vele gemeenten, stichtingen maar ook bedrijven hebben voor een duurzaam informatiebord van Jaap de Vries Produkties gekozen. Onze informatieborden hebben een zeer lange levensduur en is gemaakt en gewerkt met het beste kwaliteit hout!

Tegen vandalisme

Het risico van vandalisme is er natuurlijk altijd. Gelukkig hebben we alle nodige kennis en kijken we voortdurend naar meerdere mogelijkheden om onze informatieborden tegen vandalisme te beschermen.
Onze informatieborden worden bijvoorbeeld geleverd met anti-graffiti folie, zodat er geen graffiti op de informatieborden gespoten kan worden.

Kleine full-colour informatieborden

Kleine informatieborden

Ook voor een kleinere variant van de full-colour informatiebord kunt u bij ons terecht! Wij kunnen de informatieborden helemaal zelf voor u vormgeven en vervolgens in productie nemen. We hebben alleen een logo, tekst en bijvoorbeeld een plattegrond van u nodig zodat we het geheel kunnen samenvoegen en voor u kunnen produceren.
We gebruiken alleen de allerbeste
materialen voor onze producten, zodat u kunt rekenen op een lange levensduur van de borden.