Gebiedsontwikkeling

Home / Gebiedsontwikkeling

Jaap de Vries Produkties  adviseert Gemeentes (gebiedsontwikkeling) bij het inrichten van duurzame producten die toegepast kunnen worden in de Openbare Ruimtes en natuurgebieden.

Wij leveren een compleet aanbod van (hout) producten die een aanwinst zijn voor parken, speeltuinen en natuur- en bosgebieden. Wandelbruggen, parkbanken, picknicktafels, informatieborden, hekwerken, poorten, afvalbakken, fietsenrekken, hondenattributen, vitrinekasten en zelfs BBQ’s die gebruikt worden voor openbare BBQ plekken.

Al onze houtproducten zijn vandalisme bestendig en hebben een natuurlijke uitstraling.

IMG_4157
20141205_085757

Hondenbeleidspalen
Jaap de Vries is ruim 20 jaar geleden de uitvinder van deze unieke honden beleidspalen geweest. Wij hebben inmiddels aan meer dan 250 gemeentes in Nederland en België onze vriendelijke hondenbeleidspalen geleverd. Vele gemeentes zijn zeer enthousiast met deze beleidspalen die prima aansluiten bij een goed hondenbeleid. U wilt immers geen overlast hebben van hondenpoep of loslopende honden op plekken waar dit niet is toegestaan.
Klik hier voor ons uitgebreid assortiment hondenbeleidspalen.

 

Aanduidingspalen
Ook hebben wij diversiteit van aanduidingspalen. De palen zijn goed te gebruiken om bijvoorbeeld routes aan te geven of mensen op iets te attenderen.
Klik hier voor ons uitgebreid assortiment aanduidingspalen.

 

De positieve kenmerken van deze beleidspalen zijn;
– vriendelijke uitstraling
– geen horizonvervuiling
– Vandalisme bestendig

 

IMG_4158