Misschien denkt u niet direct aan wandelbrug in uw tuin. Toch zorgt een slootje of meertje in uw tuin voor meer sfeer. Maar deze wateren brengen ook beperkingen met zich mee. Ligt er een sloot of meer, dan kunt u niet zomaar het gebied achter het water wandelend bereiken. U heeft natuurlijk ook geen zin in natte voeten! Met een houten wandelbrug van Jaap de Vries Produkties heeft u een ware eyecatcher in uw tuin, maar natuurlijk ook de perfecte oplossing.

Duurzame bruggen van Jaap de Vries Produkties

Onze wandelbruggen worden gemaakt van hout met het FSC-keurmerk.  Voor elke boom die wij kappen plaatsen bij een nieuwe terug. Op deze manier blijft het bos behouden. We weten dat bruggen van hout in de buurt van water risicovol zijn. Daarom maken we alleen maar gebruik van de meest duurzame en stevig houtsoorten.  En heeft de brug een lange levensduur. Zo heeft u een eyecatcher in uw tuin, die ook jarenlang mee zal gaan.

Grote en kleine wandelbruggen

In ons assortiment vind u verschillende wandelbruggen. We maken zowel grote, als kleine wandelbruggen. Het maakt dus niet uit of u een grote of kleine overbrugging nodig heeft. De maximale lengte van onze bruggen is 12 meter. Heeft u bijvoorbeeld een meer in de tuin liggen, met een diameter van 10 meter? Dan kunt u hier gewoon een wandelbrug overheen plaatsen.

Een wandelbrug in de tuin

Bij een wandelbrug denkt u waarschijnlijk eerder aan de natuur. Toch kunt u ook perfect een wandelbrug bestellen voor uw tuin. Heeft u bijvoorbeeld een slootje voor uw huis en wilt u deze graag makkelijk oversteken. Dan zijn onze wandel- en fietsbruggen perfect, zoals deze. Daarnaast maken wij ook gerust uw brug op maat. Staat er in ons assortiment niet een brug die u aanspreekt? Dan mag u altijd contact met ons opnemen voor maatwerk.

Een kinderspeelbrug laten maken

Een wandelbrug heeft niet altijd alleen een praktisch doeleinde. U kunt ook een brug laten maken voor de kinderen, zodat zij hier lekker op kunnen spelen. Jaap de Vries Produkties is gespecialiseerd in het maken van veilige, mooie én leuke speelbruggen voor kinderen en kan ook een kinderspeelbrug voor uw tuin maken.