BELEIDSPALEN

Jaap de Vries is ruim 20 jaar geleden de uitvinder van deze unieke beleidspalen geweest. Wij hebben inmiddels aan meer dan 250 gemeentes in Nederland en België onze unieke hondenbeleidspalen geleverd. Vele gemeentes zijn zeer enthousiast met deze beleidspalen die prima aansluiten bij een goed hondenbeleid. U wilt immers geen overlast hebben van hondenpoep of loslopende honden op plekken waar dit niet is toegestaan. Kijk ook eens bij ons uitgebreid assortiment van (honden) beleidsborden.

In de loop der jaren zijn de paaltjes met beleidsborden zo populair dat deze ook veel op bijvoorbeeld vakantieparken staan. Ook worden deze palen gebruikt bij de boomfeestdagen door heel Nederland! Ze worden dus niet meer alleen voor hondenbeleid gebruikt, je kunt er een eigen opdruk op laten maken samen met onze DTP afdeling. Hieronder ziet u 3 verschillende beleidspalen die wij u kunnen aanbieden.

Contact
Enkele_Beleidspaal-600x325

Enkele beleidspalen

Onze enkele beleidspalen zijn al 25 jaar een begrip. De palen worden veel gebruikt door diverse gemeenten. U kunt de beleidspalen voorzien van (honden)beleidsborden, maar ze zijn ook zeer geschikt als routepaal voor een wandel- of fietsroute. Ons eigen DTP-team denkt graag met u mee over het ontwerp.

Enkele beleidspalen
Beleidspaal_Dubbel_Normaal

Dubbele beleidspalen

Sinds kort bieden wij ook de mogelijkheid een dubbelzijdige paal te leveren met aan beide kanten een ovaal Trespa bordje. U kunt de beleidspalen voorzien van (honden) beleidsborden of routepalen. Tevens is het ook mogelijk om een eigen bordje te ontwerpen met uw eigen logo erop.

Dubbele beleidspalen
dubbele HBB

Dubbele luxe beleidspalen

Sinds kort bieden wij ook de mogelijkheid een dubbelzijdige luxe paal te leveren met aan beide kanten een ovaal Trespa bordje. U kunt de beleidspalen voorzien van (honden) beleidsborden of routepalen. Tevens is het ook mogelijk om een eigen bordje te ontwerpen met uw eigen logo erop.

Dubbele luxe beleidspalen