De Beleidspalen met bordjes zijn al leverbaar vanaf €52,00 excl. btw

Dubbele (honden)beleidspalen incl. bordjes zijn al leverbaar vanaf €115,00 excl. BTW

Losse bordjes zijn al leverbaar vanaf €15,00 excl. btw

Beleidspalen
Jaap de Vries is ruim 20 jaar geleden de uitvinder van deze unieke beleidspalen geweest. Wij hebben inmiddels aan meer dan 250 gemeentes in Nederland en België onze unieke hondenbeleidspalen geleverd. Vele gemeentes zijn zeer enthousiast met deze beleidspalen die prima aansluiten bij een goed hondenbeleid. U wilt immers geen overlast hebben van hondenpoep of loslopende honden op plekken waar dit niet is toegestaan.
Kijk eens bij ons uitgebreid assortiment hondenbeleidspalen.

Aanduiding palen

In de loop der jaren zijn de paaltjes met beleidsborden zo populair dat deze ook veel op bijvoorbeeld vakantieparken staan. Ook worden deze palen gebruikt bij de boomfeestdagen door heel Nederland! Ze worden dus niet meer alleen voor hondenbeleid gebruikt, je kunt er een eigen opdruk op laten maken samen met onze DTP afdeling.

De positieve kenmerken van deze beleidspalen zijn;
– vriendelijke uitstraling
– geen horizonvervuiling
– Vandalisme bestendig

De hondenbeleidspalen worden gemaakt van Douglas en/of kastanje hout. De palen hebben een lengte van 130 cm en een dikte van rond de 200 mm. De aanduiding palen worden aan de bovenkant schuin afgezaagd in een hoek van circa 45 graden. Bovenop de afgeschuinde kop wordt er een ovaal uitgefreesd, waarin een willekeurige plaquette komt formaat 200 x 140 mm die bevestigd wordt met 2 en/of 4 rvs anti diefstal schroeven.

Hierboven ziet u een paar voorbeelden van hondenbordje opgemaakt door verschillende klanten. U kunt dus samen met onze DTP-afdeling uw eigen ontwerp of logo toevoegen aan de beleidspalen.

Sinds kort bieden wij ook de mogelijkheid een dubbelzijdige paal te leveren met aan beide kanten een ovaal Trespa bordje.

Deze frezingen worden gemaakt in een eiken paal van 19/19 cm. De aanduiding palen worden aan de bovenkant schuin afgezaagd met een hoek van circa 30 graden. Boven op de afgeschuinde kop wordt een ovaal uitgefreesd, waarin een willekeurige plaquette komt formaat 200 x 140 mm die bevestigd wordt met 2 of 4 anti diefstal schroeven rvs.

Offerte aanvragen