Route- & Aanduidingspalen

Home / Route- & Aanduidingspalen

Route- en aanduidingspalen met routeplaatjes

Met route- en aanduidingspalen kunt u gemakkelijk communiceren met wandelaars en fietsers in het openbaar groen. Deze palen worden voornamelijk ingezet om richting te geven of aan te geven welk gebied een wandelaar of fietser betreed

Route- en aanduidingspalen van Jaap de Vries Produkties

Ruim 20 jaar geleden is Jaap de Vries Produkties gestart met het maken van unieke route- en aanduidingspalen. Hiermee is een goedkoper alternatief ontstaan voor verkeersborden. De route- en aanduidingspalen worden gemaakt van douglas- of robiniahout.

Route- en aanduidingspalen staan altijd laag bij de grond en voldoen aan de eisen om een wandelaar, fietser of ruiter goed te bewegwijzeren. Onze route- en aanduidingspalen zijn vele malen goedkoper, dan de standaard verkeersborden. Daarnaast hebben ze een vriendelijke uitstraling en zijn vandalisme bestendig. U zult dus langdurig plezier hebben van onze route- en aanduidingspalen.

Onze route- en aanduidingspalen worden gemaakt van douglas- of robiniahout en hebben een lengte van 130 cm en een diameter van 20 cm. De aanduidingspalen zijn aan de bovenkant schuin afgezaagd in een hoek van circa 45 graden. Boven op de afgeschuinde kop wordt een ovaal uitgefreesd, waarin een plaquette, die op maat wordt ontworpen, geplaatst, van het formaat 200 x 140 mm. Deze plaquette wordt bevestigd met 2 of 4 anti diefstal schroeven.

Routeplaatjes

De plaquette op de route- en aanduidingspalen zijn routeplaatjes. Natuurlijk wilt u een passend plaquette voor elke paal. Onze DTP-afdeling kan samen met u elke route- en aanduidingspaal ontwerpen. Elke ontwerp wordt aangepast op uw wensen en verlangens, zodat u een product ontvangt dat op de juiste wijze communiceert.

Meer informatie?

Onze aanduidingspalen zijn een goed alternatief voor de standaard ijzeren paal met verkeersbord. Elke paal wordt op maat gemaakt en zijn duurzaam en vandalisme bestendig. Wilt u graag meer informatie over onze route- en aanduidingspalen of weten welke mogelijkheden er zijn? Neem dan vrijblijvend contact op!

De Route- & Aanduidingspalen zijn al leverbaar vanaf €48,00 excl btw

De losse bordjes zijn leverbaar vanaf €12,50 excl btw

Aanduidingspaal Ruiterroute

let op: Onderstaand ziet u een aantal voorbeelden van onze aanduidingspalen. Naast deze voorbeelden is alles mogelijk qua opdruk, informeer bij één van onze werknemers.

01 Ruiterroute 1

02 Zelfonderhoud

03 Staatsbosbeheer

Aanduidingspaal Staatsbosbeheer

04 Ruiterroute 2

05 Ruiterverbod

Aanduidingspaal Ruiters Verboden

06 Hardloper route

Aanduidingspaal Hardloper

07 Picknick plaats

08 Visverbod

Aanduidigspaal Verboden te Vissen

09 Olympische spelen

Olympics Goud Paal

10 Spelende kinderen

Let Op Paal

11 Gekleurde kop

12 fietsroute

13 Privéterrein

14 Vlindertuin

15 Golfbaan

16 Golfroute

17 Speelveld

18 Niet betreden

19 Fietsroute

20 Monument

21 Route vlindertuin

22 Speelplaats

23 voetgangers G07

24 Hardlooproute

25 Hardlooproute

26 Herinnering bordje

27 Verzoek

28 naambord

dubbelzijdige beleidspaal

Sinds kort bieden wij ook de mogelijkheid een dubbelzijdige paal te leveren met aan beide kanten een ovaal Trespa bordje.

 

Deze frezingen worden gemaakt in een eiken paal van 19/19 cm. De aanduidingspalen worden aan de bovenkant schuin afgezaagd met een hoek van circa 45 graden. Boven op de afgeschuinde kop wordt een ovaal uitgefreesd, waarin een willekeurige plaquette komt formaat 200 x 140 mm die bevestigd wordt met 2 of 4 anti diefstal schroeven rvs.

De aanduidingspalen inclusief bordjes zijn al leverbaar vanaf €115,00 excl. BTW

De losse bordjes zijn leverbaar vanaf €14,00 excl. BTW

20170123_160856