Bent u op zoek naar duurzame houten anti-parkeerpalen? Dan bent u bij Jaap de Vries aan het juiste adres. Jaap de Vries levert al jaren houten anti-parkeerpalen. Deze palen worden gemaakt van duurzaam eikenhout en hebben in tegenstelling tot de plastic variant een veel natuurlijkere uitstraling.

Anti-parkeerpalen kunnen goed gebruikt tegen wildparkeerders, ongewenst verkeer en voor het vrijhouden van voetgangersgebieden. De palen worden gemaakt van eikenhout, maar heeft u toch liever een ander houtsoort? Dan bieden wij ook anti-parkeerpalen gemaakt van kastanjehout aan! Deze houten palen blijven veel langer staan dan palen gemaakt van kunststof. Waar een kunststofpaal na een eerste aanrijding vaak al knapt, is dit bij een houten paal niet het geval.

Doordat onze palen van het beste houtsoort worden gemaakt kunnen de palen heel wat jaren blijven staan, zonder dat u er naar om hoeft te kijken. Op de lange termijn zorgt dit voor een flinke kostenbesparing. Met onze houten anti-parkeerpalen zorgt ook nog eens voor een uitstraling die mooi binnen het straatbeeld past.

In ons assortiment bieden wij verschillende soorten anti-parkeerpalen aan. Zo bieden wij de klassieke anti-parkeerpaal aan met 1 of 2 reflectielinten.

Antiparkeerpalen

Daarnaast bieden wij ook nog anti-parkeerpalen aan die schuin zijn afgesneden en verschillende reflectoren hebben. Zo zijn er palen die reflectielinten hebben, maar zijn er ook palen met reflectoren aan de zijkant of op de bovenkant.

Heeft u interesse in onze anti-parkeerpalen? Neem dan blijvend contact met ons op!