BG009. Informatiebord Amersfoort

BG009. Informatiebord Amersfoort

Project Omschrijving

Jaap de Vries Produkties maakt al meer dan 20 jaar alle soorten informatieborden, graveerborden en natuurlijke houten bewegwijzering. Ook voor grote informatieborden met full-colour bedrukking eventueel met een houten paal of zelfs met een houtenconstructie, bent u bij ons op het juiste adres! Informatiebord Amersfoort is voorzien van een mooie eikenhouten paal.


 

Onze opdrachtgevers willen graag de “full-colour informatieborden met landelijke uitstraling” hebben op locaties die daar juist voor bestemd zijn (geen horizon vervuiling) i.p.v. de standaard borden met ijzeren paal.


 

Al onze informatieborden worden afgewerkt met UV-laminaat tegen graffiti. Onze DTP-afdeling kan  in overleg met de opdrachtgever de opmaak en vormgeving verzorgen van de  full-colour borden. Als u het ontwerp al digitaal heeft, dan kunnen wij via een eps- of pdf- bestand de productie van het infobord in werking zetten.


 

Formaat informatiebord: 2000 x 400 x 30 mm
Dikte eikenbalken: 200 mm x 200 mm
Lengte eikenbalken: 3,5 meter


Prijs: vanaf € 1.350,- excl. btw


 

Tevens is er is de mogelijkheid om het informatiebord door onze buitendienst te laten plaatsen op aangegeven locatie. Prijs hiervoor vanaf  €120,-.
Neem gerust contact met ons op voor een prijsaanbieding.

Levertijd: binnen 2 à 3 weken


 

Full colour informatiebordFull colour informatiebord Full colour informatiebord Full colour informatiebord Full colour informatiebord

Project Details

Datum maart 31, 2017 Categorie
Vraag offerte aan