01. Duivenhok

01. Duivenhok

02. Dieren nachtverblijf Veluwe

02. Dieren nachtverblijf Veluwe

03. Kippenhok Betuwe

03. Kippenhok Betuwe

04. Schapenhok Salland

04. Schapenhok Salland


Dierenhok op maat

Bent u op zoek naar een dierenhok voor in uw tuin of voor op een andere locatie? Wij van Jaap de Vries Produkties kunnen uw wensen realiseren. We kunnen samen met u een plan maken voor wat voor soort hok u zou willen, dus neem gerust contact met ons op!

 

Duurzame dierenhokken   

Om onze dierenhokken van een zo goed mogelijke kwaliteit te voorzien, maken we alle hokken met de hand. Jaap de Vries Produkties maakt gebruik van hoogwaardige materialen en deze zorgen ervoor dat u jarenlang plezier heeft van uw dierenhok. Door het gebruik van Douglas hout krijgen de hokken een natuurlijke uitstraling en dragen ze ook nog op een mooie manier bij aan het landschap waarin het hok is geplaatst. Voor de daken gebruiken wij voornamelijk oud Hollandse pannetjes, maar als u de voorkeur geeft aan een andere houtsoort dan is dit uiteraard ook mogelijk. Kiest u voor Jaap de Vries? Dan kan u duurzame dierenhokken verwachten die milieuvriendelijk zijn en daarom ook bijdragen aan het groene imago.

 

Cradle to Cradle

Op basis van het Cradle to Cradle principe maken wij gebruik van duurzaam hout. Dit houdt in dat we bij de productie van de dierenhokken gebruik maken van gebruikte materialen. Nadat de levensduur van een dierenhok voorbij is worden de materialen verzameld en hergebruikt. Met dit principe gaan we ervan uit dat het afval gelijk is aan voedsel. Wij vinden dat de grondstoffen volledig hergebruikt kunnen worden zonder dat het de waarde verliest. Zo werken wij ook met de productie van onze banken. Op deze manier zijn onze producten niet schadelijk voor de natuur en dragen we ons steentje bij aan het milieu en aan onze gemeenschap.
Bent u benieuwd naar de mogelijkheden in uw gemeente of wilt u een van onze duurzame dierenhokken gebruiken voor een ander doel? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op zodat we u meer kunnen vertellen over onze dierenhokken en de verschillende varianten.
Dierenhok op maat model 'Veluwe'