01. Tuinbank Houston

01. Tuinbank Houston

02. Set banken met tafel Jackson

02. Set banken met tafel Jackson

03. Parkbank Nevada (loveseat)

03. Parkbank Nevada (loveseat)

04. Boombank Oklahoma

04. Boombank Oklahoma

05. Boomstambank Toronto

05. Boomstambank Toronto

06. Parkbank Denver

06. Parkbank Denver

07. Boomstambank St. Louis

07. Boomstambank St. Louis

08. Parkbank Indiana

08. Parkbank Indiana

09. Parkbank Memphis

09. Parkbank Memphis

10. Boombank Portland

10. Boombank Portland


Houten Parkbanken

Onze parkbanken zijn uitstekend geschikt voor het gebruik in parken. Door hun natuurlijke uitstraling zijn ze een mooie aanvulling op het bestaande natuurgebied. Wij hebben de banken zo geproduceerd dat ze worden opgenomen in de omgeving. U biedt daarnaast wandelaars en voorbijgangers de mogelijkheid om even bij te komen of ze te laten genieten van de mooie natuur.

Duurzame parkbanken

We produceren onze houten parkbanken met de hand, hierdoor kunnen wij de kwaliteit goed in de gaten houden. Jaap de Vriest maakt gebruik van hoogwaardige materialen die ervoor zorgen dat u jarenlang plezier van de parkbank zal hebben. Dankzij het gebruikte eikenhout hebben de banken een zeer natuurlijke uitstraling en dragen ze op een mooie manier bij aan het landschap waarin u de banken plaatst. U kiest bij Jaap de Vries Produkties altijd voor duurzame parkbanken. De keuze is milieuvriendelijk en zal daarom ook bijdragen aan het groene imago dat u wenst uit te stralen.

Cradle to Cradle

Wij maken gebruik van hout dat volledig duurzaam is, op basis van het Cradle to Cradle principe. Dit principe houdt in dat we bij de productie van de banken werken met gebruikte materialen. Nadat de levensduur van de bank is verlopen worden de al gebruikte materialen nogmaals hergebruikt. Het Cradle to Cradle principe gaat er van uit dat afval gelijk is aan voedsel. Elke grondstof moet volledige hergebruikt kunnen worden zonder dat het zijn waarde verliest. Iets wat wij met de productie van onze banken ook kunnen garanderen. Zo zijn onze producten niet schadelijk voor de natuur en dragen wij ons steentje bij aan het milieu en de gemeenschap. Benieuwd naar de mogelijkheden in uw gemeente, of wilt u de duurzame parkbanken voor een ander doel gebruiken? Neem vrijblijvend contact met ons op, dan vertellen we u graag meer over de banken en de verschillende varianten.