Maatwerk

Home / Maatwerk

Naast de producten die u op onze website kunt vinden leveren wij met grote regelmaat ook producten die volledig op maat zijn ontworpen en gemaakt. Door onze grote expertise kunnen wij een diversiteit aan producten leveren. Onderstaand hebben wij een selectie van producten voor u uitgelicht.

Heeft u ook interesse in een maatwerk product? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Eikenhouten lijst

Eikenhout Lijst

Voor de gemeente Capelle aan de IJssel hebben wij een eikenhouten lijst ontworpen en geleverd. De lijst is betimmerd met douglas schaaldelen en laat de natuur er uitzien als een schilderij.

Boomvorm picknicktafelset

Picknicktafelset Den Helder

Voor de gemeente Den Helder hebben wij dit unieke product ontworpen en geleverd. De picknicktafels zijn gemaakt van douglas schaaldelen met een dikte van 5 centimeter. De lengte van een tafel bedraagt 1,50 meter. De picknicktafels zijn zo aan elkaar verbonden dat het een boomvorm heeft.

Speciale bewegwijzering

Houten bewegwijzering Ermelo

Op de heide van Ermelo is eind 2015 bovenstaande, door ons ontworpen en geleverde, bewegwijzering geplaatst. De bewegwijzering bevat namen van de sponsoren van de Ermelose Schaapskooi.

Blokhut

Blokhut

Deze blokhut is een prachtstuk en volledig op maat gemaakt. Ook voor uw organisatie, tuin, project of voor het openbaar groen kunnen wij een maatwerk blokhut ontwerpen en leveren.

Hellingbrug

dijkbrug

Jaap de Vries maakt ook hellingbruggen in diverse soorten en maten. Bel ons gerust voor een oplossing op maat.

Tafeltje met kompas

rondetafel2

Dit tafeltje is gemaakt voor Groninger landschap. Op het tafeltje staat een kompas uitgebeeld.

Bord voor hondenspeelwijde

hondenbord

Voor de gemeente Barendrecht hebben wij een ontzettend mooi bord ontworpen gemaakt van trespa. Dit bord is geplaatst bij een vernieuwde hondenspeelweide.

Houten tribune

Straatmeubilair

Jaap de Vries maakt ook hellingbruggen in diverse soorten en maten. Bel ons gerust voor een oplossing op maat.

Ook uw gewenste maatwerk producten kunnen wij leveren!

Vraag vrijblijvend een offerte aan!