Advies op maat voor het Inrichting van uw openbare ruimte

Home / Advies op maat voor het Inrichting van uw openbare ruimte

Jaap de Vries Produkties kan voor u advies leveren voor de inrichting van uw openbare ruimtes.

 

Wij hebben een compleet aanbod van producten die een aanwinst zijn voor uw park, straat of speeltuin. U kunt denken aan diverse bruggen, parkbanken, picknicktafels, informatieborden, hekwerken, poorten, afvalbakken, fietsenrekken, hondenattributen voor een hondenspeelveld, anti-parkeerpalen en BBQ’s voor een openbare BBQ plek.

 

Al onze producten zijn hufterproof gemaakt en hebben een natuurlijke uitstraling om horizonvervuiling tegen te gaan. bovendien zijn onze producten milieu bewust.

IMG_4157
20141205_085757

Hondenbeleid
Jaap de Vries is ruim 20 jaar geleden de uitvinder van deze unieke honden beleidspalen geweest. Wij hebben inmiddels aan meer dan 250 gemeentes in Nederland en België onze vriendelijke hondenbeleidspalen geleverd. Vele gemeentes zijn zeer enthousiast met deze beleidspalen die prima aansluiten bij een goed hondenbeleid. U wilt immers geen overlast hebben van hondenpoep of loslopende honden op plekken waar dit niet is toegestaan.
Klik hier voor ons uitgebreid assortiment hondenbeleidspalen.

 

Aanduidingspalen
Ook hebben wij diversiteit van aanduidingspalen. De palen zijn goed te gebruiken om bijvoorbeeld routes aan te geven of mensen op iets te attenderen.
Klik hier voor ons uitgebreid assortiment aanduidingspalen.

 

De positieve kenmerken van deze beleidspalen zijn;
– vriendelijke uitstraling
– geen horizonvervuiling
– Vandalisme bestendig

 

IMG_4158